Áčko se vytáhlo proti Zruči, benago nestačilo na Ronov

04.03.2013 08:14

Bílé Podolí - Zruč nad Sázavou 3:1 (3:1)

Zruč byla dosud jediným celkem, který na turnaji v Červených Pečkách neztratil ani bod, Kobylky naopak chtěly napravit nevydařený debakl s Poříčany z minulého kola. Podolští byli po čtrnácti dnech bez zápasu natěšení a podle toho vypadalo úvodní nasazení.

Zápas začali lépe Podolští - dobře napadali a nutili soupeře k chybám. V 5. minutě šel Švadlenka sám na brankáře, který jej vychytal. Ve 12. minutě zakroutil Šváb trestný kop z 25 metrů krásně do šibenice, brankář stačil vyrazit na břevno, ale na dorážku Kupky už nedosáhl - 1:0. Místo povzbuzení však přišlo uspokojení a do hry se dostala Zruč, která dobře kombinovala a ve 25. minutě po rohovém kopu zaslouženě srovnala - Louda dopravil do sítě odražený míč - 1:1. Až vyrovnání přineslo impulz pro Kobylky, které opět začaly hrát aktivně. Ve 40. minutě napřáhl Fejfar zpoza vápna a krásně přehodil brankáře. Už o 2 minuty později se neukvapil s centrem Švadlenka, dal si záležet a přesně našel hlavu Fejfara, který vymetl šibenici - 3:1. Při gólu Podolští nabíhali do vápna ve čtyřech hráčích a vydařená nacvičená situace dává tušit, že by to takhle šlo.

Druhý poločas pokračovala hra ve vysokém tempu s šancemi na obou stranách. Švadlenkovi nebylo souzeno a zahodil tři gólové šance, na druhé straně Zručští nedokázali kvalitněji zakončit střely z gólových pozic uvnitř velkého vápna, několikrát se vyznamenal Červinka, jindy měl trochu štěstí, když šla střela těsně vedle. Stav se již nezměnil, a tak Podolští připravili Zruči první porážku na turnaji.

Branky: 12. Kupka, 40. a 42. Fejfar - 25. Louda

Sestava: Červinka - Kraus, Štoček, Šálený, Lukáš Toman - Fejfar, Trpišovský, Tomáš Šváb, Kupka - Švadlenka, Zelený. Střídal Doubek.

Pozn.: trénink je ve čtvrtek už od 16:30! Viz odkaz.

 

Bílé Podolí B - Ronov nad Doubravou 1:5 (0:3)

Podolské benago na čáslavské umělé trávě změřilo síly s beznadějně posledním celkem okresního přeboru Chrudim.

Po výsledkově nepovedeném prvním poločase, kdy dal dvě branky bývalý podolský hráč Antoš, chtěli Podolští alespoň snížit a uhrát přijatelný výsledek. Kombinace však vázla a soupeř podnikal do otevřené obrany nebezpečné brejky. Na 1:4 snížil Jelínek, do zakončení se dostal i Toman a Mužátko, ale Podolští nebyli efektivní. Naopak Ronovští přidali pátou branku.

Branka: Jelínek

Sestava: Nečas - Horký, Svoboda, Mužátko, Jansa - Radek Toman, Spáčil, Bohuslav Šváb, Skala - Jelínek, Doubek. Střídali: Kachmarskyy, Vančura.

Zpět