Béčko doma jen remizovalo

05.09.2010 11:24

FC Bílé Podolí B - Chotusice B 1:1 (1:0)

Podolský B tým vybojoval doma s B týmem Chotusic bod, ale vzhledem k průběhu utkání je to spíše ztráta. První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Hosté na bránu prakticky nevstřelili a domácí prozměnu bránu netrefili. Až v 30. minutě stála za zmínku pěkná akce po ose Štoček - Toman. Toman brankáře prostřelil, ale slabou střelu vykopl stoper z brankové čáry. Ve 40. minutě nahrál Toman Zelenému do křídla, Zelený přihrávkou pod sebe našel Štočka a jeho střele zabránila v cestě do sítě ruka hostujícího obránce. Nařízenou penaltu proměnil Luboš Štoček a do kabin se šlo za stavu 1:0.

Druhý poločas začal pro domácí špatně. Odražený míč po rohu hosté uklidili do sítě, bylo to 1:1 a začínalo se od začátku. Domácí se snažili o vstřelení rozdílového gólu, ale Toman gólovku neproměnil a Štoček trefil tyč. A když ani hosté nedokázali své šance proměnit, rozdělili si oba soupeři po bodu.

Podolský B tým tak má po třech zápasech 4 body, ale v tabulce pravdy -2 body. Příští týden hraje béčko v neděli v17 hodin ve Zbýšově s místní rezervou.

Branka: Štoček

Sestava: J. Weinlich - Šanda (75. K. Weinlich ml.), Šolta, M. Horký, Ruml - Doubek, Šilha, R. Toman, Chudomel ( 55. Jak. Fejfar) - Zelený (50. Novák), Štoček

Fotogalerie: FC BP B - Chousice B

Zpět