Béčko nestačilo na Hostovlice

04.04.2011 12:14

FC Bílé Podolí B - Hostovlice 2:6 (1:1)

Fotbalisté podolského béčka chtěli potvrdit tři body z Vlkanče na domácí půdě, ovšem proti soupeři z Hostovlic neuspěli.

První jarní zápas před domácími diváky začali Podolští aktivněji, ale několik střel z úvodu se buď do branky nevešlo, nebo je chytil hostující brankář. Skóre se měnilo až po půlhodině hry - centrovaný míč dolétl ke Skalovi a ten prostřelil brankáře - 1:0. Místo pojištění náskoku, k němuž měli domácí několik náznaků příležitostí, se dočkali ve 42. minutě hosté a z protiútoku po nerůrazu obrany dokázali vyrovnat - 1:1.

Ve druhém poločasu se nedařilo domácím prakticky nic. Začalo to hned ve 46. minutě - po chybě domácí obrany se hosté snadno dostali do zakončení a vedli 1:2. Podolští se snažili o vyrovnání, ale místo toho inkasoval další zbytečné branky. Hosté udělili domácím lekci z produktivity - spadlo jim do branky prakticky vše, na co sáhli, a svůj náskok postupně navyšovali až na 1:6. V 85. minutě už jen Skala po tečované střele snížil a upravil konečný stav na 2:6.

Hostovlice tak oplatily Bílému Podolí porážku z podzimu a odvezly si tři body. Domácí bohužel potvrdili nepříznivou statistiku domácích zápasů a zůstávají na pouhých šesti bodech z osmi domácích utkání. Zaváhání se pokusí fotbalisté béčka napravit v Chotusicích, kde se hraje v neděli (čas bude ještě upřesněn).

Fotogalerie: FC BP B - Hostovlice

Branky: Skala 2

Sestava: Červinka - Jansa (65. Švadlenka), Svoboda, Šmíd (46. Dospěl), Bíža - Vávra, Skala, Radek Toman, Šilha - Kupka (70. Novák), Doubek

Zpět