Béčko poslední domácí zápas nezvládlo

06.11.2010 16:00

FC Bílé Podolí B - Horky 0:1 (0:0)

Fotbalisté podolského béčka se představili na vlastním hřišti v podzimní části IV. třídy naposledy. Jejich soupeřem byly Horky, které se v tabulce nacházely dva body za podolskými. Díky mizernému výkonu domácích a jedné povedené akci však hosté brali všechny body a v tabulce se dostali před Kobylky.

Co se týče průběhu prvního poločasu, není příliš o čem psát. Utkání bylo oboustranně velmi nepřesné, ani jeden z týmů si nedokázal nahrát více než třikrát po sobě. Nakopávané balóny byly odsouzeny k neúspěchu díky silnému větru a po zemi to ani jednomu ze soupeřů nešlo. V 17. minutě se dostal po chybě domácí obrany do úniku hráč hostů, ale brankář Nečas mu gólovku zneškodnil. Ve 22. minutě střílel z dálky Doubek, ale bránu netrefil a těsně před koncem poločasu nahrál Dospěl do šance Chudomelovi, ale ani jeho střela z úhlu mezi tři tyče nemířila. To je z prvního poločasu vše.

Kdo čekal, že se ve druhém poločasu něco změní, byl zklamaný. V 58. minutě se dostal hostující záložník sám před brankáře, kterého přehodil a poslal Horky do vedení 0:1. Podolští poznali, že je zle, a přecejen přidali na obrátkách. Výsledkem byla šance Doubka v 62. minutě, ale jeho hlavička šla vedle. V 70. minutě se po závaru ve vápně hostů dostal ke střele Semínko, ale zakončil slabě. V 72. minutě poslal Doubek pěknou střelu z 20 metrů pouze do břevna. V 73. minutě již zvedali podolští ruce nad hlavu, protože Jaroslav Štoček z malého vápna přehodil ležícího brankáře, ale na brankové čáře vykopl míč obránce. V 76. minutě chyběl Dospělovi k zakončení do odkryté brány krok. To byla poslední velká šance zápasu, protože se domácí připravili o závěrečný tlak vlastními nepřesnostmi. V utkání mizerné úrovně tak podlehli Horkám 0:1.

Podolská rezerva ze sedmi zápasů na domácím hřišti dokázala zvítězit pouze jednou, a to se za úspěch rozhodně považovat nedá. Naštěstí se daří vozit body z venkovních zápasů, což se budou podolští snažit potvrdit v posledním zápasu podzimu ve Vrdech. Hraje se v neděli 14.11. od 14:00.

Sestava: Nečas - Bíža, Šolta, Jakub Fejfar, Doubek - Jaroslav Štoček, Šmíd, Dospěl, Chudomel - Novák (55. Švadlenka), Semínko (78. Luboš Štoček)

Fotogalerie: FC BP B - Horky

Tabulka: B - tým

Zpět