Benago doma nestačilo na Horky

16.05.2016 19:24

Bílé Podolí B - Horky 2:4 (1:2)

Podolské benago chtělo potvrdit jarní formu v domácích zápasech, ale vzhledem k již jisté záchraně se rozhodlo nevyužít služeb žádného hráče áčka, které o den později čekal důležitý souboj o záchranu v I.B třídě v Zelenči. Přesto Podolští na body při troše štěstí dosáhnout mohli.

Jako první se do šance dostali hosté, ale Beran si připsal zahřívací zákrok. V 7. minutě odpověděl střelou těsně vedle Štoček. První gólová příležitost přišla v 15. minutě a měli ji hosté, ovšem bránu netrefili. Jenže domácí se nepoučili a ve 24. minutě nabídli Horkám další příležitost, která už brankou skončila - 0:1. Podolští vyrovnali z penalty nařízené za ruku ve vápně - 1:1. Když už to vypadalo na bezbrankový poločas, dostal se ke střele Beneš a překlopil vedení na stranu hostů - 1:2.

I ve druhé půli byli nebezpečnější hosté, ale další gólovku skvěle zneškodnil Beran. V 64. minutě se pískala penalta i pro hosty - 1:3. Naději alespoň na remízu vykřesal Weinlich 5 minut po svém příchodu na hřiště - 2:3. V 79. minutě měl Weinlich na noze vyrovnání, ale bránu přestřelil. Domácí se snažili o vstřelení kýžené branky, ale do otevřené obrany inkasovali v 89. minutě počtvrté - 2:4.

Podolští podali sympatický výkon a i bez posil z áčka dokázali soupeři vzdorovat. Bohužel na body to tentokrát nestačilo a Podolští i nadále zůstávají na 8. místě tabulky. Nyní se hraje dvakrát venku - v neděli v Suchdole a o týden později v sobotu v Tupadlech.

Branky: 37. z penalty Lukáš Toman, 73. Weinlich - 24. a 65. z penalty Kodeš, 45. Beneš, 89. Cháma.

Sestava FC: Beran - Jan Švadlenka, Šilha, Lukáš Toman, Svoboda - Horký, Bohuslav Šváb, Jaroslav Štoček (65. Weinlich), Jansa - Doubek, Radek Toman. 

Sestava Horky: Mareček - Ilizi, Vondráček D., Cháma, Kruml, Vondráček M., Trekoval, Oswald, Beneš, Wolter, Kodeš. Střídal: Hančil. Rozhodčí: Blatný Matěj. 

Diváků: 35.

Zpět