Benago jako "Bílý balet" pokřtilo nové dresy vysokou výhrou nad Žleby B

15.04.2012 21:15

Bílé Podolí B - Žleby B 8:0 (6:0)

Hráči podolského benaga si udělali pěknou sobotu a zastříleli si proti rezervě Žlebů. Domácí nastoupili v nových dresech připomínajících Bílý balet a jejich výkon se Bílému baletu chvílemi přibližoval.

První poločas začali domácí aktivně a do šance se dostal Kupka, ale trefil jen tyč a míč poskakující po čáře se podařilo obráncům včas odkopnout. V 16. minutě pronikl do vápna Josef Fejfar, přihrál Kupkovi, který střelou z první načal gólový účet zápasu - 1:0. V rozmezí 19. a 34. minuty přišla mimořádně potentní čtvrthodina domácích, ve které dali Toman s Fejfarem pět gólů! O výhře podolských bylo rozhodnuto, poločas skončil 6:0.

Ve druhém poločase chtěli domácí navýšit náskok a hlavně udržet vzadu čisté konto. Aktivita přirozeně opadla, ovšem Podolští byli nadále lepší a v 59. minutě po rychle rozehraném trestném kopu zvýšil Šváb už na 7:0 a diváci si přáli vidět na světelné tabuli desítku. Střelecky se však domácím přestalo dařit - buď šly střely mimo, nebo zakročil brankář hostů. V 78. minutě uzavřel gólový účet zápasu hlavou Šváb - 8:0.

Benago se díky výhře dostalo o skóre do čela, ale jenom díky tomu, že Štrampouch měl volno. Příští kolo čeká béčko derby s těžkým soupeřem - třetími Vrdy B. Hraje se v neděli od 17 hodin ve Vrdech.

Fotogalerie: FC BP B - Žleby B

Branky: 16. Kupka, 19., 24. a 34. Radek Toman, 22. a 32. Josef Fejfar, 59. a 78. Šváb

Sestava: Jansa - Doubek, Šilha, Jakub Fejfar, Heřmanský - Vávra (60. Novák), Radek Toman, Šváb, Chmelař (60. Kachmarskyy) - Kupka, Josef Fejfar (46. Dospěl).

Zpět