Benago na lídra z Hlízova nestačilo, i když při troše štěstí mohlo získat bod

27.10.2014 15:18

Bílé Podolí B - Hlízov 1:3 (0:0)

Fotbalisté Hlízova po několika bídných letech na úrovni III. a IV. třídy hrají najednou o postup do okresu, navíc kvůli administrativní chybě na svazu byl souběh áčka s béčkem, i když béčko hrálo doma. Po bezbrankovém poločase byli šťastnější hosté, i když jim k výhře musela pomoci penalta, kterou by Ivan Horník okomentoval slovy "ty krávo, ta byla přísná".

První poločas moc záživný nebyl - kdo čekal výraznou převahu a kanonádu hostů, ten byl zklamaný, protože hlízovití se mezi sebou více hádali, než hráli. Podolští toho bohužel nedokázali využít, a tak první půle skončila bez branek.

Druhá půle už branky přinesla - po hodině hry se trefil Křelina, který sám před Štočkem nezaváhal - 0:1. V 70. minutě to bylo už o dvě branky, když Pertlíček z trestného kopu z 20 metrů trefil přesně - 0:2. Zápas se zdál být rozhodnutý, ale Kobylky se nevzdaly a v 73. minutě se dostaly na dostřel - po rohu hlavičkoval do břevna Jansa a odražený míč dopravil do brány Netáhlo - 1:2. Hlízovští najednou znejistěli a Podolští nebyli daleko od vyrovnání - Kachmarskyy však mířil jen do tyče. Na druhé straně rozhodčí Jelínek daroval hostům penaltu, po které Křelina definitivně rozhodl o importu všech bodů do Hlízova.

Podolská rezerva prohrála i druhý domácí zápas s mužstvem z čela tabulky a trochu si zkomplikovala situaci ve středu tabulky. Navíc nyní čeká benago další souběh, v neděli jede do Paběnic. Hraje se od 14 hodin.

Sestava FC: Luboš Štoček - Jan Švadlenka, Vančura, Frčka, Jansa - Horký, Jaroslav Štoček, Netáhlo, Procházka - Kachmarskyy, Doubek.

Sestava Hlízov: Hebr - Žaloudek, Mathé, Čáp, Pertlíček - Čížek, Holík, Křelina, Richtár - Špitálník, Štainz.

Rozhodčí: Jelínek Petr.

Diváků: 40.

Zpět