Benago přehrálo Chotusice a k jistotě prvního místa schází jediný bod

28.05.2012 15:57

Bílé Podolí B - Chotusice 5:2 (2:0)

V neděli odpoledne dorazil do Bílého Podolí soupeř z nedalekých Chotusic. Ve velkém vedru domácí nastříleli pět branek a až na malé zaváhání z kraje druhého poločasu měli utkání pod kontrolou.

První poločas začali domácí výborně - v 5. minutě Štoček vysunul Chmelaře, který z 10 metrů otevřel skóre - 1:0. Domácí měli více ze hry, ale druhý uklidňující gól nepřidali, a tak hrozili hosté - ve 25. minutě nastřelili z přímého kopu tyč a ve 35. minutě neproměnili samostatný únik. Ve 41. minutě Štoček krásným centrem vybídl ke skórování Švadlenku, který hlavou zvýšil na 2:0.

Druhá půle bohužel začala stejně jako o den dříve při utkání áčka. Ve 48. minutě pálil z druhé vlny nekrytý Malkus a jeho bomba skončila v šibenici - 2:1. Naštěstí v 53. minutě zatáhl míč Chmelař, nahrál Vávrovi, který ještě vrátil lépe postavenému Čakovskému - 3:1. O pět minut později přidal Štoček čtvrtý gól a utkání bylo rozhodnuto. Přesto hosté snížili - v 76. minutě prošel centr na zadní tyč k Měšťákovi, který trefil do prázdné - 4:2. Poslední slovo měli domácí - v 84. minutě poslal Kupka odražený míč z hranice vápna pod břevno - 5:2.

Díky ztrátě Štrampouchu je podolské benago prakticky jistým vítězem své skupiny IV. třídy, ale o vypuštění posledních zápasů nemůže být řeč - vždyť stále hrajeme o celosezónní neporazitelnost! O víkendu jede benago do Vlkanče.

Fotogalerie: Bílé Podolí B - Chotusice

Branky: 5. Chmelař, 41. Švadlenka, 53. Čakovský, 58. Štoček, 84. Kupka - 48. Malkus, 76. Měšťák

Sestava: Beran - Doubek, Kupka, Šilha, Heřmanský (65. Novák) - Vávra (60. Dospěl), Štoček, Šváb, Jansa - Švadlenka (46. Čakovský), Chmelař.

Zpět