Benago přivezlo z Paběnic bod

30.09.2012 20:09

Paběnice B - Bílé Podolí B 2:2 (2:1)

Do Paběnic jeli Podolští bodovat, což se podařilo. Domácí jsou na chvostu tabulky, a tak mohlo ze strany hostů dojít k podcenění, protože celý první poločas nepředváděli svou hru, která přinášela úspěch v minulých zápasech.

První půle byla plná nepřesností na obou stranách. Do vedení šli domácí, kteří v 15. minutě zakončili z hranice šestnáctky k tyči (viz video) - 1:0. Odpověď Kobylek přišla o chvíli později - Šváb krásně vysunul Semínka, který prostřelil brankáře - 1:1. Ve 32. minutě mohl otočit výsledek Štoček, ale po Jansově nahrávce z dobré pozice přestřelil. Ve 34. minutě cítili hosté velkou křivdu - Semínkova hlavička skončila v bráně, ale pro ofsajd gól neplatil. Hosté hodně kazili, z čehož plynuly šance domácích - ve 40. minutě se zaskvěl Nečas, když zlikvidoval samostatný únik. Ve 44. minutě však ani brankář hostí nic nemohl dělat proti zpětné přihrávce a střele z malého vápna - 2:1.

Do druhého poločasu vlétli hosté jako uragán a Semínko svým druhým gólem v zápase vyrovnal. V 60. minutě mohl dokonat hattrick, když mu Weinlich krásně posadil míč na hlavu, ale z malého vápna trefil jen brankáře. V poslední půlhodině byla hra vyrovnaná - domácí hrozili střelami ze střední vzdálenosti, hosté ze standardních situací (viz video). V 80. minutě měl na kopačce gól Weinlich, ale mířil nepřesně. Utkání tak dospělo k nerozhodnému výsledku 2:2.

K zajímavé situaci došlo v 65. minutě, kdy šel do hry na domácí straně Petr Mužátko. Jako hrotového útočníka ho hlídal stoper hostí Dan Mužátko. Bratrovražedná bitva tentokrat skončila remízou a oba se jistě těší na jarní odvetu v Bílém Podolí. Podolští však musí zabrat už v příštím kole, kdy hostí Potěhy. Hraje se v sobotu od 16 hodin.

Fotogalerie: Paběnice B - FC BP B

Branky: 15., 44. - 23. a 46. Semínko

Sestava FC: Nečas - Doubek (46. Weinlich), Mužátko, Šilha, Heřmanský - Jansa, Šváb (68. Radek Toman), Spáčil, Čakovský - Michal Semínko, Štoček (72. Kupka).

Rozhodčí: Šanda

Video:

gól domácích na 1:0

přímý kop Dana Mužátka

Zpět