Benago v Bratčicích nebodovalo

16.09.2022 14:31

Bratčice - Bílé Podolí B 5:1 (1:0)

Po třech kolech mělo podolské benago na kontě pouhý bod, a tak chtělo v Bratčicích tento stav alespoň zdvojnásobit. Po pěti inkasovaných brankách však zůstaly všechny body domácímu celku.

Úvod zápasu byl opatrný a šance k vidění nebyly, jen několik nepřesných střel ze střední vzdálenosti. V 18. minutě musel poprvé zasahovat Pokorný, ale poradil si, stejně jako na druhé straně Votruba, který vyrazil Štočkův trestný kop. Více práce však měl Pokorný, který zneškodnil dvě šance domácích. Ve 35. minutě však ani on nezabránil Marouskovi ve skórování hlavou po rohu - 1:0.

Jednogólová ztráta nebyla neřešitelná, navíc když hned ve 46. minutě mohl srovnat Kubát, jenže jeho hlavička mířila těsně vedle. V 55. minutě už se Podolští dočkali - Tyšer po Spáčilově přihrávce srovnal na 1:1. Místo vyrovnání hry a snahy o otočení výsledku však přišly chyby v defenzivě, kterých domácí využili. V 61. vrátil Bratčicím vedení Škodák, a když mezi 71. a 74. minutou vstřeili Bratčičtí další dvě branky, bylo po zápase. A to ještě Pokorný dvě tutovky zlikvidoval. Na konečných 5:1 zvýšil chvilku před koncem ze samostatného úniku Hvozdyk.

Po nástupu do druhé půle a vyrovnání to vypadalo s nadějemi na bodový zisk reálně, ale následné čtyři inkasované branky znamenaly tři body pro domácí. Kobylkám se nedaří, podruhé za sebou prohrály 5:1. Snad se ze spodních pater tabulky odrazí v příštím kole, kdy do Bílého Podolí přijedou Křesetice. Hraje se v sobotu od 16:30.

Branky: 35. Marousek, 61. Škodák, 71. Kotrba, 74. Čapek, 86. Hvozdyk - 55. Tyšer.

Sestava BP: Pokorný - Jan Švadlenka (76. Fojtík), Petr Štoček, Cakl, Chudomel - Dvořák (46. Spáčil), Kubát, Luboš Štoček st. (76. Jukl), Muller - Doubek (76. Horálek), Tyšer.

Sestava Bratčice: Votruba - Čapek, Karlík, Škodák, Marousek, Prchal, Kotrba, Kaňka, Čech, Javůrek, Hvozdyk. Střídali: Ronovský, Kovář, Běhounek.

Rozhodčí: Mucha Daniel.

Zpět