Benago v Červených Janovicích nehrálo špatně, ale body nepřivezlo

14.11.2016 18:44

Červené Janovice - Bílé Podolí B 5:3 (3:2)

Benagu se v posledních letech na půdě Červených Janovic dařilo, ale na podzim mají Janovičtí výbornou formu, která jim vynesla první místo a kterou potvrdili i v zápase proti podolské rezervě. 

Zápas se hrál na zmrzlém terénu s mírným popraškem sněhu, ale oběma soupeřům to v útočení nebránilo - ve 3. minutě se do zakončení dostal Kachmarskyy, ale hlavičkoval nad bránu. Bohužel domácí svou první šanci využili, když Menšík zakončil svůj únik přesně - 1:0. Ve 12. minutě už to bylo 2:0 a trefil se opět Menšík, tentokrát střelou přes obránce. V tu chvíli to s hosty nevypadalo vůbec dobře, ale dokázali se zvednout - v 16. minutě Štoček trefil tyč, ve 33. minutě zasahoval Hájek proti šanci Kachmarského. Tlak hostů vyvrcholil v závěru poločasu, kdy Chmelař snížil po centru Štočka hlavou na 2:1. Ve 41. minutě bylo vyrovnáno - trefil se opět Chmelař, tentokrát po Frčkově přihrávce - 2:2. Jenže domácí si ještě do přestávky vzali vedení zpět, protože faul ve vápně potrestal Menšík a završil hattrick - 3:2. 

Ve druhé půli se podařilo dokonat hattrick i Chmelařovi a bylo opět vyrovnáno - 3:3. Utkání rozhodly standardní situace domácích - v 63. a 68. minutě dokázali skórovat po centrech do vápna a Podolští se již na odpověď nezmohli. Nejblíže snížení byl Doubek v 80. minutě, ale jeho střela šla těsně vedle. Domácí si vítězství 5:3 a tím pádem i první místo v tabulce pohlídali. 

Přestože Kobylky dvakrát dokázaly vyrovnat díky výborné střelecké formě Chmelaře, na čtvrtý gól domácích již odpovědět nedokázaly a vrací se domů s prázdnou. Poslední šanci na podzimní zisk bodů bude mít benago v Miskovicích, kde se hraje v sobotu od 13:30. 

Branky: 5., 12. a 45. z penalty Menšík, 63. Vavřina, 68. Dlouhý - 38., 41. a 51. Chmelař. 

Sestava FC: Skokan - Frčka, Šilha, Jakub Fejfar, Jansa - Horký, Štoček, Bohuslav Šváb (70. Jan Švadlenka), Hájek - Chmelař (80. Doubek), Kachmarskyy. 

Sestava Červené Janovice: Hájek J. - Hájek L., Červinka J., Dvořák D., Červinka L. - Dvořák T., Schneiderwind, Vavřina, Menšík L. - Zelený, Menšík R.. Střídali: Uher, Liberský, Dlouhý. 

Rozhodčí: Kracík Luděk.

Zpět