Benago v Křeseticích nebylo horším týmem, ale body neveze

04.11.2017 19:13

Křesetice - Bílé Podolí B 2:0 (1:0)

Podolští vzhledem k souběhu s áčkem nečekali v Křeseticích bodové hody, ale vzhledem k průběhu zápasu je velká škoda, že si hosté alespoň bod neodvezli. V průběhu zápasu totiž měli větší množství gólových šancí než domácí, ale tragická koncovka zapříčinila, že všechny body zůstaly v Křeseticích.

V úvodu zápasu byli lepší hosté a hned v 5. minutě musel domácí brankář likvidovat zakončení Kachmarského. v 7. minutě Kupka posunul míč na Kachmarského, který v gólové šanci chtěl ještě vylepšit gólovou pozici pro Frčku, jenže tomu před prázdnou bránou míč skočil na drnu! Z následného protiútoku se domácí dostali až k vápnu, odkud Šafránek vystřelil pod břevno - 1:0. V 10. minutě opět stříleli domácí, ale tentokrát vedle. V 18. minutě hosté dobře vykombinovali útočnou akci, jenže Štoček z vápna bránu netrefil. Ve 25. minutě střílel Frčka z dobré pozice, jenže Domas byl na místě. Na druhé straně si připsal dva dobré zákroky Beran, když chytil střelu ve 28. a vyrazil střelu ve 30. minutě. Ve 33. minutě hosté pěkně vykombinovali akci po ose Horký - Kachmarskyy - Kupka - Kachmarskyy, jenže Frčka před prázdnou bránou nedoskočil na Kachmarského centr!  I v závěru poločasu byli nebezpečnější hosté, ale Frčka, Štoček i Kupka mířili mimo tři tyče. Poločas vyhráli domácí 1:0.

Do druhé půle vstoupily Kobylky s cílem vyrovnat a nebyly k tomu daleko - v 55. minutě se po přímém kopu Štočka dostal k hlavičce Kupka, jenže nadějnou akci zastavila tyč! V 60. minutě střílel Frčka nad bránu. V 69. minutě se hosté dostali do další šance - odražený míč po přímém kopu Štočka dostal k Horkému, ale ani on prostor mezi třemi tyčemi netrefil. To domácí ukázali v 71. minutě, jak proměnit šanci. Šafránek vystihl rozehrávku a z vápna zamířil pod břevno - 2:0. Ještě vyššímu rozdílu skóre zabránil Beran, který vyrazil další pěknou střelu z vápna na tyč. Na druhé straně mohl snížit Kachmarskyy po pěkné přihrávce Horkého, ale jeho zakončení z malého vápna zablokovala obrana. Skóre už se nezměnilo, domácí vyhráli 2:0.

Domácí zvítězili díky efektivitě v zakončení - dvě střely Šafránka skončily v síti a tím pádem zaslouženě zůstaly všechny body v Křeseticích. Podolští měli sice více ze hry, jenže v zakončení se trápí a už čtyři zápasy nevstřelilo gól. I díky tomu se v tabulce benago propadlo na předposlední místo a do konce podzimu je nutné nějaké body přidat. Jenže v sobotu to proti prvnímu celku tabulky Tupadlům bude hodně složité. Hraje se od 14 hodin.

Branky: 8. a 71. Šafránek.

Sestava FC: Beran - Jan Švadlenka, Šilha, Jakub Fejfar, Jansa - Horký, Štoček, Frčka, Procházka - Kupka, Kachmarskyy.

Sestava Křesetice: Domas - Rajdl, Veselý, Šafránek, Franc, Vlasák, Jarůněk, Bláha, Leopold, Budínek, Faltýn.

Rozhodčí: Rejhon Josef.

Zpět