Benago v Malíně nebodovalo

30.09.2016 23:28

Malín B - Bílé Podolí B 3:1 (1:0)

Malín doma v předcházejících čtyřech kolech hrál jenom jednou a v z tohoto zápasu také pocházely tři body, které měl na svém kontě. I proti Kobylkám domácí potvrdili, že body na svém hřišti moc rozdávat nebudou, a radovali se ze zasloužené výhry 3:1. 

V první šanci se ocitl hostující Švadlenka, jehož pokus brankář chytil. Na druhé straně si připsal zahřívací zákrok také Beran, když zneškodnil nepříjemnou střelu. Švadlenka byl při chuti a v 17. minutě znovu zakončoval, ale ani tentokrát si na Nepráška nepřišel. Ve 31. minutě přišla první branka - první střelu sice Beran stačil vyrazit, ale následná dorážka Trousila už skončila v síti - 1:0. O vyrovnání se pokusil Skala, ale pálil nad bránu. Poločas tak vyhráli domácí 1:0. 

Nevelký náskok domácích dával podolským hráčům naději na bodový zisk, ale hned vstup do druhé půle napověděl, že to nebude nic jednoduchého. Domácí přitlačili na pilu a brankář Beran se musel ohánět, aby uhlídal svou svatyni před pohromou v podobě druhé branky. Dvakrát domácí mířili mimo, další dvě vyložené šance Beran zneškodnil, ale v 61. respektive v 63. minutě domácí zužitkovali tlak dvěma brankami, kterými také rozhodli o svém vítězství. Podolští se snažili alespoň o čestný úspěch, ale Doubek mířil hlavou vedle, stejně tak o chvíli později Toman a následně Skala. Nejblíže snížení byl v 82. minutě Kachmarskyy, ale jeho střela se odrazila od břevna. V poslední minutě byli hosté odměněni za aktivitu a Frčka hlavou určil konečný výsledek - 3:1. 

Utkání rozhodly dvě slepené branky po hodině hry, kterými domácí zúročili dobrý nástup do druhé půle. Podolští alespoň snížili, díky čemuž může pokračovat série minimálně jedné vstřelené branky v každém zápase letošní sezóny. V dalším kole hraje benago doma - v neděli od 16:30 doma proti lídrovi soutěže z Kácova. 

Branky: 31. Trousil, 62. Šťastný, 63. Jeřábek - 90. Frčka. 

Sestava FC: Beran - Jakub Fejfar, Šilha, Lukáš Toman, Jansa - Horký, Skala, Radek Toman, Frčka - Doubek, Jan Švadlenka (35. Kachmarskyy). 

Sestava Malín: Neprášek - Schwarz, Řípa, Kraus, Šarišský, Brožek, Procházka, Jeřábek, Vrba, Šťastný, Trousil. Střídali: Schwarz, Husa, Handa. 

Rozhodčí: Lowe Vilém.

Zpět