Benago vedlo v Miskovicích 2:0, ale domácí výsledek otočili

09.05.2016 18:50

Miskovice - Bílé Podolí 6:2 (1:2)

V utkání sedmého celku s osmým šlo o to, kdo bude po zápase v první a kdo ve druhé polovině tabulky. V poločase na tom byli lépe hosté, ale domácí ve druhé půli výsledek otočili a sedmé místo uhájili. Podolští do zápasu museli nastoupit v deseti, protože ve stejnou dobu hrálo i áčko a oběma týmům chybělo několik hráčů. Přesto v prvním poločase nebyl rozdíl v počtu hráčů znát.

V úvodu zápasu si oba celky připsaly po jedné šanci - Spáčil mířil mimo, do brány se nevešel ani pokus domácích. Po půlhodině se už skóre měnilo, když Doubek využil Jansovu přihrávku a rozvlnil síť - 0:1. Ve 38. minutě si Doubek s Jansou prohodili role - první jmenovaný nahrával, a ten druhý přesně zakončoval - 0:2! Bohužel ještě do poločasu se domácím podařilo snížit, do kabin se šlo za stavu 1:2.

Druhý poločas začali domácí honbou za vyrovnáním, ale první dvě šance zůstaly nevyužité. Ta třetí už znamenala změnu skóre - Chvála vyrovnal na 2:2. Remízový stav dlouho nevydržel, už o dvě minuty později domácí vedli 3:2, když se trefil Libicher. Hostům v této fázi ubývaly síly, a když v 68. minutě zvýšil Bohuňovský na 4:2, bylo o osudu zápasu rozhodnuto. V závěru přidaly Miskovice ještě dvě branky a zaslouženě si připsaly tři body za vítězství 6:2.

Podolští bohužel neudrželi nadějné vedení a je škoda, že se Miskovicím podařilo snížit ještě v prvním poločase. V deseti hráčích potom logicky chyběly síly v poslední půlhodině a domácí už si výsledek pohlídali. Podolští tak zůstávají na 8. místě tabulky, které budou bránit v sobotu od 17 hodin v domácím prostředí proti Horkám.

Branky: 45. Kruliš, 57. Chvála, 59. Libicher, 68. Bohuňovský, 80. Bachtík, 90. Krejza - 32. Doubek, 38. Jansa.

Sestava FC: Šmíd - Jan Švadlenka, Šilha, Svoboda, Jansa - Horký, Spáčil, Jakub Fejfar - Jaroslav Štoček, Doubek.

Sestava Miskovice: Strbík - Bartůněk, Herout, Libicher, Chvála, Krejza, Kruliš O., Kruliš M., Bohuňovský, Podolák, Bachtík.

Rozhodčí: Houška Pavel.

Zpět