Benago vyhrálo v Červených Janovicích 2:1

15.10.2014 11:37

Červené Janovice - Bílé Podolí B 1:2 (0:0)

Stejně jako loni na podzim, tak i letos Podolští odjížděli do Janovic v době utkání áčka, ale stejně jako loni se s tím dokázali vypořádat a zvítězit, stejně jako loni 2:1.

První poločas žádný gól nepřinesl, i když o šance nebyla nouze. V 10. minutě musel Beran na zem po nebezpečné střele Menšíka, kterou dokázal vytěsnit na roh. Ve 14. minutě zahrozil na druhé straně Netáhlo, ale brankář Hájek dokázal také vyrazit na roh. Hájek uspěl i proti Chmelařovi v 18. minutě, tentokrát už šlo o gólovou šanci. Na loženky vyrovnal ve 25. minutě Vavřina, který trefil břevo. Vavřina zazdil i další šanci, když sám před Beranem pálil vedle.

Druhá půle už branky přinesla - v 55. minutě se poprvé v podolském dresu prosadil Marek Netáhlo, který pod padajícím Hájkem protlačil Spáčilův centr do brány - 0:1. V 66. minutě bylo vyrovnáno - Podolští sice zahrávali roh, ale domácí míč rychle vyvezli, dvakrát si ho narazili a Dvořák zakončil přesně - 1:1. I tento výsledek by Kobylky braly, protože na penalty už třikrát dokázaly zvítězit, ale v Červených Janovicích se jim povedlo vstřelit vítěznou branku ještě v normální hrací době. Netáhlo v 68. minutě ještě trefil tyč, ale v 77. minutě Kachmarskyy krásně předložil míč na zadní tyč, kde Doubek zakončoval do odkryté brány - 1:2.

Benago potvrzuje výbornou formu z posledních zápasů - neprohrálo už šestkrát po sobě. Tuto sérii se pokusí natáhnout doma proti Horkám, které se pohybují na čele tabulky. Hraje se v sobotu od 15:30 v Bílém Podolí. 

Branky: 66. Dvořák - 55. Netáhlo, 77. Doubek.

Sestava FC: Beran - Jan Švadlenka, Vančura, Frčka, Jansa - Radek Toman, Skala, Spáčil, Netáhlo - Doubek, Chmelař (60. Kachmarskyy).

Sestava Červené Janovice: Hájek - L. Červinka, Bouma, Dvořák, J. Červinka - Laudát, Dlouhý, T. Menšík, L. Menšík - V. Menšík, Vavřina.

Rozhodčí: Jonáš.

Zpět