Benagu v Suchdole zvlhl střelecký prach, ani jednou se neprosadilo

20.05.2013 17:28

Suchdol B - Bílé Podolí B 3:0 (2:0)

Po gólových žních v minulých kolech vyšlo benago gólově naprázdno (poprvé po sedmi zápasech), a tak všechny body zůstaly v Suchdole, když domácí tři šance proměnili.

Do Suchdola jeli Podolští s touhou bodovat, protože na podzim doma bez problémů zvítězili. Ovšem byli to domácí, kteří se dostali do prvních šancí - Nečas však nebezpečnou střelu vyrazil, o chvíli později zblokovala obrana střelu z 10 metrů na roh. Ve 25. minutě se osmělili také hosté, ale Toman z hranice vápna pálil vedle. Domácí z následného odkopu prošli po lajně a přízemní centr před bránou umístil Siřínek - 1:0. Hra byla ve středu pole vyrovnaná, ve vápně však byli nebezpečnější Suchdolští. Ve 41. minutě utekl Jakubů a střelou pod břevno zvýšil - 2:0.

Do druhé půle chtěli Podolští s výsledkem něco udělat a vstřelit kontaktní gól, ovšem střely létaly všude možně, jen ne mezi tři tyče. V 50. minutě pálil těsně vedle Štoček, v 60. minutě pálil z úhlu Spáčil, ale brankář byl na místě. Domácí hrozili z rychlých brejků, při kterých se Nečas pořádně zapotil, ale třikrát hosty famózně podržel. Kobylky se do zatažené obrany těžko prosazovaly, navíc jejich střeleckou nemohoucnost potvrdil v 75. minutě Kupka, když se uvolnil ve vápně a střelu poslal jen doprostřed. V 85. minutě už hosté hráli vabank a z dalšího brejku přidal třetí branku Siřínek - 3:0.

Podolští nedokázali navázat na gólové hody s Ratajemi a Bratčicemi, domácí tedy vyhráli díky efektivitě v zakončení zaslouženě. V dalším kole čeká podolské benago kandidát na postup do okresního přeboru Kaňk. Hraje se v sobotu od 17 hodin opět venku, sraz na hřišti v Bílém Podolí v 15:30.

Branky: 26. a 85. Siřínek, 41. Jakubů

Sestava FC: Nečas - Jansa, Kupka, Šilha, Jakub Fejfar (86. Svoboda) - Horký, Spáčil, Skala, Radek Toman (46. Šváb) - Štoček (57. Kachmarskyy), Doubek.

Rozhodčí: Linhart

Zpět