Doma opět jen remíza, Zbraslavice vyrovnaly minutu před koncem

04.10.2011 09:29

Bílé Podolí – Zbraslavice 2:2 (1:1)

Potřetí v této sezóně se představily kobylky vlastním divákům a podruhé z toho byla remíza. Když přičteme jednu remízu z venku, je Bílé Podolí remízovým králem soutěže. Už po několikáté přišli Podolští o body v samém závěru zápasu.

Hned v 1. minutě se dostal ke střele Šálený, ovšem brankář byl na místě. Zbraslavice se okamžitě hnaly do protiútoku, který proměnili ve vedoucí branku po hlavičce Šindeláře – 0:1. Domácí odpověděli spoluprací Šáleného s Antošem v 17. minutě, po které padl gól, ale pro ofsajd nebyl uznán. Domácí se snažili o vyrovnání, ale Šáleného střelu ve 26. minutě a Barešův centr v 32. minutě brankář zlikvidoval. Ve 37. minutě se domácí dočkali – Štočkův roh usměrnil do brány Semínko (viz video) – 1:1. Ve 40. minutě Štoček střílel z 20 metrů, ale brankáře nepřekonal, a tak skončil poločas remízou.

Druhý poločas začali lépe domácí – v 51. minutě Štočkův trestný kop zakončoval Jelínek, brankář míč pouze vyrazil a Antoš ho pohotově vrátil do sítě – 2:1. I další branku měl na kopačce Antoš, který se ocitl v šanci v 62. minutě, ale trefil jen nohy brankáře. Bílé Podolí stupňovalo svůj tlak – v 64. minutě pálil Šálený pouze do boční sítě, v 65. minutě centroval Jelínek a Antoš zakončoval, ovšem brankář vyrazil. Z následného rohu si na Štočkův centr naběhl Šálený (viz video), ale branku těsně minul. V 78. minutě pálil nebezpečně Švadlenka, ale jeho střela šla vedle. Protože Podolští své šance neproměnili, přišel trest. V 89. minutě hosté dokonale využili prakticky jedinou příležitost, kterou si ve druhém poločase vytvořili, a srovnali z rohu na 2:2. V nastavení ještě Jelínek nabil Švadlenkovi, ten však mířil jen do brankáře a stav zůstal remízový.

Po Kondraci a Teplýšovicích je to již třetí zápas, kdy kobylky ztratily body v závěru zápasu, tentokrát dva. V tabulce pravdy jsou mínus tři body, které Podolští mohou odmazat na půdě zatím posledních Zdislavic, kam se vypraví v neděli. Hraje se od 16 hodin.

Fotogalerie: FC BP - Zbraslavice

Branky: 37. Semínko, 51. Antoš – 2. a 89. Šindelář

Sestava: Červinka – Lukáš Toman, Michal Semínko, Bareš, Svoboda – Josef Fejfar, Šálený, Štoček (85. Zelený), Spáčil – Jelínek, Antoš (77. Švadlenka)

Video

gól Michala Semínka na 1:1

gól Jiřího Antoše na 2:1

šance Mirka Šáleného

Zpět