Kobylky mají za sebou dvě utkání v rámci zimní přípravy

04.02.2013 06:39

Kutná Hora B - Bílé Podolí 3:0 (2:0)

První přípravné utkání sehráli Podolští na umělé trávě v Kutné Hoře proti tamní rezervě.

Hosté si hlavně v prvním poločase zvykali na umělou trávu a míč je tolik neposlouchal, zatímco domácí předváděli rychlé narážečky, dostali se do zakončení a dvakrát se prosadili i gólově.

Ve druhém poločase se Podolští zlepšili a drželi míč častěji na svých kopačkách, ale i třetí gól přidali domácí po rychlém brejku. Alespoň snížit mohl po Štočkově přímém kopu Semínko, gólovku si vypracoval Švadlenka, z blízka přestřelil Toman, další Semínkovu hlavičku zastavilo břevno.

I když Kobylky neměly žádné náhradníky (kromě brankáře), fyzicky zápas zvládly slušně a zapracovat musí hlavně na koncovce.

Sestava: Nečas (Beran) - Kraus, Semínko, Skala, Toman - Kupka, Šváb, Štoček, Fejfar - Švadlenka, Šálený.

 

Červené Pečky - Bílé Podolí 1:4 (0:3)

Bílé Podolí odehraje v rámci turnaje v Červených Pečkách 6 přípravných utkání proti kvalitním soupeřům - prvním z nich byl duel s domácím mužstvem.

První poločas byl plný nepřesností, na mokré umělé trávě míč dělal oběma celkům problémy. První branka padla ve 25. minutě, když Švadlenka krásně narazil Šálenému, který prostřelil brankáře 0:1. Druhý gól přidal Semínko, který z vlastní poloviny prošel celkem snadno obranou soupeře, vystřelil sice slabě, ale míč se dokutálel do brány - 0:2. Ještě do poločasu využil chyby v rozehrávce Švadlenka a zvýšil na 3:0.

Do druhého poločasu Podolští prostřídali, ale tempo drželi dál a na inkasovanou branku v 54. minutě dokázali v zápětí odpovědět, když Krausův přímý kop prošel ke Švadlenkovi, který pálil neomylně - 1:4. V poslední půlhodince i přes několik šancí na obou stranách gól nepadl.

Podolští potvrdili dobrý výkon z prvního zápasu a k tomu přidali góly, takže trenér Šváb byl s úvodem zimní přípravy spokojený. Další zápas hrají Kobylky v sobotu od 14 hodin (v rozpise bylo původně chybně uvedeno 12:00!) opět proti soupeři z vyšší soutěže - Zásmukům. Po skončení tohoto zápasu (cca v 16:30) je v Klubovně FC na hřišti v Bílém Podolí hráčská schůze - účast povinná!

Fotogalerie: PÚ: Červené Pečky - FC BP

Branky: Švadlenka 2, Šálený, Semínko

Sestava: Červinka - Kraus, Semínko, Toman, Mužátko - Fejfar, Šálený, Spáčil, Chmelař - Švadlenka, Radovnický. Střídali: Skala, Kupka, Zelený, Horký.

Zpět