Kobylky po skvělém výkonu vyplenily Ratboř, mají 9 bodů v řadě

11.11.2012 18:44

Ratboř - Bílé Podolí 0:3 (0:1)

Podolští po Býchorech vezou tři body také z Ratboře, kde po bezchybném výkonu nedali domácím šanci a díky třem gólům si dokráčeli pro zasloužené tři body.

První poločas začal opatrně, domácí zahrozili v 8. minutě, kdy po centru mířila hlavička vedle. Odpověď přichystal Trpišovský po nahrávce Čakovského, ale brankář byl na místě. V 15. minutě přišla první tutovka - Čakovský našel Švadlenku, jeho střela se od břevna odrazila k Jelínkovi, ale ten dorážel jen do brankáře. V 18. minutě už hosté potvrdili tlak ve vedoucí branku - Fejfar zatáhl míč, našel ve vápně Jelínka, který zachoval chladnou hlavu a zavěsil - 0:1. Nadějně rozjetý první poločas hosté zvládli vzadu bez chyby a do kabin šli z vedením 1:0.

V 53. minutě mohlo být vyrovnáno - od gólovou šance však skončila na břevně. Podolští nezůstali pozadu a v 55. a v 57. minutě měl Fejfar dvě možnosti, zvýšit náskok hostů ovšem nedokázal. Podolští si vytvořili obrovský tlak, ale šance zahazovali. V 58. minutě Švadlenku vychytal brankář, v 59. minutě dopadla stejně střela Čakovského. V 63. minutě Zelený sice brankáře překonal, ale jeho krásnou střelu zpoza vápna zastavilo břevno. V 74. minutě se připomněli domácí, z brankové čáry míč vykopl Kraus. V 76. minutě Švadlenka naservíroval míč Fejfarovi před odkrytou bránu - 0:2. Skóre uzavřel v 91. minutě nejlepší hráč zápasu Šálený, který po sólu přes půl hřiště obešel i brankáře a stanovil na 0:3. Skóre mohlo být i vyšší, kdyby rozhodčí (hlavně pomezní) nedělali podezřele často chybná rozhodnutí v neprospěch hostujících útoků.

Důležité tři body Kobylky věnovaly Pavlu Šoltovi, který by měl z výsledku i výkonu velkou radost. Podzim Podolští uzavřou domácím utkáním s aktuálně 2. celkem tabulky Sokolčí. Hraje se v sobotu od 13:30.

Branky: 18. Jelínek, 76. Fejfar, 90. Šálený

Sestava: Červinka - Kraus, Semínko, Lukáš Toman, Mužátko - Čakovský, Trpišovský, Šálený, Josef Fejfar - Švadlenka, Jelínek (50. Zelený).

Rozhodčí: Drábek - Kvasnička, Hamřík.

Diváků: 30

Zpět