Kobylky přivezly z venku další debakl - tentokrát bůra z Poříčan

07.10.2012 19:07

Poříčany - Bílé Podolí 5:0 (1:0)

Zápas v Poříčanech byl jedním z těch, na který by měli Podolští velmi rychle zapomenout. Hlavně ve druhém poločase se totiž hostům nepovedlo vůbec nic.

Přitom první půle byla vyrovnaná a Kobylky měly šance. V 17 minutě pálil Zelený z 22 metrů, ovšem brankář se vytáhl, stejně jako proti sólu Jelínka ve 27. minutě. Ani Červinka na druhé straně se nenudil - ve 28. minutě z 10 metrů domácí nastřelili břevno a ve 30. minutě se brankář hostí vyznamenal proti nebezpečnému zakončení, které vyrazil na roh. Ve 35. minutě centroval Šálený na Švadlenku, jehož rána šla těsně mimo. O chvíli později nastřelili tyč domácí. Ve 42. minutě Hlavatý využil špatného odkopu brankáře po předchozí malé domů a střelou k tyči poslal Poříčany do vedení - 1:0.

Ve 48. minutě mohl vyrovnat Fejfar, ovšem střelu z hranice vápna brankář chytil. V 61. minutě dorazil odražený míč po trestném kopu do sítě domácí Dvořák - 1:0. V 70. minutě zakončil brejk dva na jednoho Hlavatý a bylo prakticky po zápase - 3:0. V 77. minutě zabránil dalšímu gólu Červinka, když výborně vytáhl gólovku, ale v 81. minutě lovil míč ze sítě po dalším přečíslení, kdy Hlavatý završil hattrick - 4:0. Kalich hořkosti si Podolští vypili do dna v 87. minutě, kdy další mezeru v obraně využil Koula - 5:0.

Neproměnění dvou gólových šancí a následný kolaps ve druhém poločase uťali podolské šance na bodový zisk. Po dalším přídělu na hřišti soupeře se musí Kobylky opět plně soustředit na domácí zápas - v sobotu od 16 hodin proti Libici nad Cidlinou.

Branky: 42., 70. a 81. Hlavatý, 61. Dvořák, 87. Koula

Sestava FC: Červinka - Kraus, Lukáš Toman, Semínko, Svoboda - Josef Fejfar, Zelený (72. Čakovský), Šálený, Mužátko (72. Chmelař) - Jelínek, Švadlenka.

Sestava Poříčany: M. Hlavatý – Holler, Touš, Dvořák, Böhm – J. Hlavatý, Augusta, J. Puk, Kozlíček (46. Souček) – Bobek, Koula.

Rozhodčí: Šmejkal

Diváků: 120

Zpět