Libor Jelínek vstřelil hattrick, i přesto v Milovicích bez bodu

03.04.2011 09:39

Milovice - FC Bílé Podolí 5:3 (2:2)

Netradičně ještě před osmou hodinou ranní odjel z Bílého Podolí autobus směrem na Milovice. Domácí mají postupové ambice, proto bylo předem jasné, že Kobylky nečeká nic lehkého, i přesto se chtěli pokusit o nějaký ten bod. A nakonec k němu neměli daleko!

Libor Jelínek začal své střelecké představení už ve 3. minutě. Jan Zelený vyhrál hlavičkový souboj právě pro Jelínka, ten obešel ve vápně dva protihráče a poslal hosty do vedení - 0:1. To sice domácí zaskočilo, ale počkali si na svou příležitost, která přišla v 10. minutě. Hosté sice dali už druhý gól, ale tentokrát do vlastní sítě - 1:1. Domácí byli lepší, ale nedokázali své šance vyjádřit gólově. Až ve 35. minutě vystřelil Müller a strhl vedení na stranu Milovic - 2:1. Místo potvrzení náskoku, ke kterému měli domácí několik příležitostí, se jim ve 40. minutě nepovedla rozehrávka a Jelínek po sólovém úniku vyrovnal na poločasových 2:2.

Do druhého poločasu šli Podolští s vědomím, že musí zlepšit obrannou fázi. Kobylky nepouštěly domácí do šancí a držely remízový stav. To se dařilo až do 72. minuty, kdy se prosadil Vlačiha a poslal domácí do vedení - 3:2. Jenže Bílé Podolí má Libora Jelínka, jenž se po precizním centru Antoše postaral v 75. minutě hlavou o vyrovnání a dokonal hattrick - 3:3. Plány na bodový zisk hostů ukončil v 81. minutě domácí záložník Magada, který využil chyby v obraně hostů a bylo to 4:3. Naději sebral podolským o dvě minuty později po další chybě obrany Vlačiha a stanovil konečné skóre na 5:3 pro Milovice.

Bílé Podolí hraje poměrně atraktivní fotbal, při kterém padá hodně branek, ovšem na jaře zatím bohužel více do sítě Kobylek. Nezbývá než  doufat, že "Jelen" si uchová střeleckou potenci, doplní ho další střelci, a vystřelí nějaké body hned příští týden doma proti Lysé nad Labem. V Milovicích k nim nebylo daleko, ale domácí udeřili v poslední desetiminutovce.

Branky: Jelínek 3

Sestava: Beran - Lukáš Toman, Semínko, Štoček, Mužátko (63. Fejfar) - Chmelař, Šálený, Zelený (85. Šilha), Spáčil - Antoš, Jelínek

Zpět