Michal Semínko sestřelil Milovice hattrickem, Kobylky jsou zacháněné

13.06.2015 19:24

Milovice - Bílé Podolí 1:4 (0:2)

Zatímco podolské benago v sobotu dopoledne hrálo za velkého vedra, v sobotu odpoledne áčku celý zápas propršel. Na těžkém terénu však Podolští dokázali vstřelit čtyři branky, zajistili si tři body a po dlouhých letech si také vystříleli kladné skóre.

Podolští začali výborně a už ve 3. minutě rozehrál Frčka na Trpišovského, který ideálně vysunul Semínka - 0:1. Podolští se sice uklidnili, ale aktivitu přebrali domácí a drželi míč častěji na svých kopačkách. V 10. minutě mohlo být vyrovnáno, ale Jareš po centru ze strany odkrytou bránu netrefil. Do další šance už pozorná podolská obrana Milovice nepustila a protože ani hosté se na dostřel nedostali, vypadalo to na jejich jednogólové poločasové vedení. Jenže ve 45. minutě vystihl Semínko malou domů a prostřelil vyběhnuvšího Nováka - 0:2.

Jak se později ukázalo, druhý gól definitivně zlomil odpor milovických hráčů. Ve 47. minutě totiž Semínko dokonal hattrick a o minutu později přidal Švadlenka čtvrtý gól Kobylek - 0:4! Za rozhodnutého stavu si oba celky chtěly zahrát fotbal a nakonec se dočkali branky i domácí, když krásnou střelou ze 30 metrů snížil na 1:4 Beneš. Poslední slovo mohli mít Podolští, ale Spáčila vychytal Novák, Kupka trefil tyč a Švadlenkův lob neměl potřebnou razanci. Ani domácí branku nepřidali a utkání skončilo stavem 1:4.

Podolští díky třem bodům definitivně vyřešili záchranářské spekulace a celkem uhráli slušných 34 bodů. Naopak domácí sestupují do okresního přeboru. Po dlouhé době Kobylky vyhrály poslední soutěžní zápas a snad po ještě delší době končí soutěž s kladným skóre! Minimálně toto je důvod k oslavě na večerní rozlučce.

Fotogalerie: odkaz

Tabulka: odkaz

Branky: 76. Beneš - 3., 45. a 47. Semínko, 48. Švadlenka.

Sestava FC: Nečas - Frčka, Šálený, Bareš, Spáčil - Čakovský, Martin Šváb, Trpišovský (75. Kupka), Fejfar (82. Weinlich) - Tomáš Švadlenka, Semínko.

Sestava Milovice: Novák L. - Písařovič, Muller, Cabrnoch, Novák F., Beneš, Petráš, Jareš, Štambor, Novotný, Fiala. Střídali: Dzurko, Krátký, Zoubek, Havelka.

Rozhodčí: Bez Milan - Šesták Vojtěch, Roth Patrik.

Zpět