Milovice si odvezly všechny body

29.08.2010 12:47

FC Bílé Podolí - AFK Milovice 0:1 (0:0)

Mužstvo Bílého Podolí nastoupilo k prvnímu domácímu utkání, ale trenér Radek Toman musel řešit jakým způsobem poskládat sestavu. Chybělo mu totiž několik hráčů sestavy - Jelínek a Chmelař byli na dovolené, Beran je v trestu za červenou kartu v minulém kole, posila z Paběnic Mužátko ještě nemůže hrát, protože mu běží trest z minulé sezóny, Svoboda je zraněný.

První poločas začal opatrnou hrou z obou stran. První příležitost si vytvořili hosté v 17. minutě, ale hned byla gólová. Hostující útočník postupoval sám na Červinku, ale ten naštěstí dokázal jeho střelu zblokovat na tyč. Ve 20. minutě zahrozili také domácí, když po zpětné přihrávce Antoše zakončoval Spáčil z malého vápna mimo. Ve 23. minutě hosté vedli na tyče 2:0, když po přečíslení střílel hostující hráč z vápna. 32. minuta přinesla pěknou střelu Antoše, který minul šibenici jen o několik centimetrů. První poločas zakončil Šálený střelou z vápna, ale také těsně přestřelil.

Druhý poločas začal šancí domácích, když šel Skalovu střelu vyrazil obránce. Zápas ovlivnila 55. minuta, kdy hostující útočník zranil vyběhnuvšího brankáře Červinku. Od této chvíle Červinka kulhal, nemohl ani vykopnout míč. Hosté se toho snažili využít a stříleli mnohem častěji než dosud, ale málokdy trefili bránu. Až v 73. minutě se dostal do šance hostující útočník, ale naštěstí trefil opět jen konstrukci brány. V 78. minutě stupňovali hosté svůj tlak - po několika centrech do vápna vyrazil Červinka míč přímo hostujícímu hráči na nohu a ten neměl problém trefit odkrytou bránu - 0:1. Domácí se ještě snažili o vyrovnání, ale do vyložené příležitosti se nedostali. Nešťastný zápas, ve kterém však byli hosté fotbalovější a hlavně mnohem důraznější než podolští, skončil výsledkem 0:1.

Podolští si tak zkomplikovali situaci, protože po dvou kolech mají 0 bodů. Ty první se pokusí přivézt z Lysé nad Labem, kde se hraje v neděli 5.9. od 17:00. Podle trenéra Radka Tomana bude však potřeba zlepšit výkon i předvedenou hru, jinak budou body do tabulky přibývat velmi pomalu.

Sestava: Červinka - Toman, Semínko, Štoček, Šmíd (68. Švadlenka) - Zelený, Fejfar, Skala, Spáčil - Šálený, Antoš

Fotogalerie: FC BP - Milovice

Zpět