Mladší žáci si zastříleli, desítku inkasoval Kaňk

02.10.2012 20:42

FC Bílé Podolí – Sokol Kaňk 10:0 (5:0)

Hráno: 29.9. od 10:30, stadion FC

K sobotnímu zápasu 5. kola OP mladších žáků nastoupily malé Kobylky na skvěle připraveném hřišti a za nádherného fotbalového počasí ke svému teprve druhému domácímu utkání s odhodláním urvat další 3 body do tabulky. A tak se také stalo. Po prvním poločase odcházely do kabin za stavu 5:0 a ten samý gólový poměr potvrdily i ve druhém poločase. Konečný výsledek 10:0 pro domácí FC mluví za vše.

Nutno však dodat,že soupeř do tohoto utkání neměl na svém kontě ještě ani jeden bod a ke svým zápasům nastupuje s žáčky nižšího věkového průměru. Tak jak to bývalo v předchozích ročnících v neprospěch našich malých nadějí se nyní výsledky obrací v náš prospěch. Rozdíl v ročníkovém složení obou mužstev byl zřejmý od prvního hvizdu rozhodčího. Proto je nutné být na zemi a rovněž ocenit statečný vzdor a boj malých Sokolů z Kaňku. Gólové akce našich Kobylek byly ukázkové, góly padaly po standardních situacích, individuálních akcích i po pěkných kombinacích. Čtyři góly si připsala na svůj účet Míša Bížová, tři góly vsítil Vojta Stárek, dva góly vstřelil Matýsek Verunáč a gól si pěknou střelou připsal na své konto i Ríša Linek.

K dalšímu utkání OP mladších žáků zajíždí naše Kobylky na hřiště soupeře. Tentokrát do Zruče nad Sázavou. Hrát by se mělo v neděli 7.10. od 15:00, ale vedoucí mladších žáků ještě řeší posunutí výkopu na dopolední hodinu,nebo jiný termín. Vše je však teprve v jednání. Soupeř ze Zruče bude jistě větší rébus na cestě k vyšším příčkám v OP mladších žáků.

Branky: Bížová 4, Stárek 3, Verunáč 2, Linek

Sestava: Švédík - Heřmánek, Horálek, Perner - Stárek, Štoček, Bížová - Verunáč. Střídající: Havlík, Linek.

Nejlepší hráči: Bížová, Stárek

Trenér: Štoček Luboš

Vedoucí mužstva: Heřmánek Petr

Diváků: 20

Příští zápas: neděle 7.10.2012 od 15:00 - TJ Jiskra Zruč na Sázavou B - FC Bílé Podolí

Zpět