Mladší žáci ve Zruči na body nedosáhli

11.10.2012 20:33

TJ Jiskra Zruč nad Sázavou - FC Bílé Podolí 9:3 (4:0)

Hráno: 10.10.2012. od 17:15, stadion TJ Jiskra

K odloženému zápasu 6.kola OP zajížděli mladší žáci FC ve středu 10.10. do Zruče nad Sázavou. Po prvním poločase,kdy odcházeli do kabin za stavu 4:0 pro domácí bylo jasné, že ve značně pozměněné sestavě oproti jiným zápasům, s opětovným doplněním hráči starší přípravky FC, nemají tentokrát naše fotbalové naděje šanci na úspěch. V prvním poločase šlo z naší strany především o zmatenou nepřesnou hru, bez přesných přihrávek a kombinací. Domácí nás předčili zejména ve hře jeden na jednoho a i pohybem a přesností v kombinaci. I přesto, že dva góly vstřelili po pěkných akcích, další dva byly jen potrestáním našich chyb.

Ve druhém poločase nastalo zlepšení, ale ani to nestačilo na zvrácení stavu utkání. Po gólech domácích na 5:0 a 6:0 vsítil svým důrazem branku Oto „Tygr“ Bíža (6:1), po odpískaném zákroku na Míšu Bížovou v pokutovém území proměnil penaltu s přehledem Miloš Horálek (6:2) a po pěkné kombinaci po ose Horálek, Škvařil, Špitálník snížil posledně jmenovaný na 6:3. Naše Kobylky vsadily vše na jednu kartu - útok, ale svoje šance nevyužily a domácí je ještě 3x potrestali góly do otevřené obrany. Konečný výsledek 9:3 je nakonec i docela krutý. Po zlepšení ve druhém poločase si Kobylky bod ze hřiště soupeře zasloužily odvézt.

Výkony našich mladších žáků komentoval trenér jako "na houpačce". Jednou nahoru - jednou dolů. Že by podolská image, podobně jako u "A" týmu FC? Věřme, že ne. Již tuto sobotu v domácím utkání si Kobylky mohou napravit svou "image" a porazit doma mladší žáky SK Malešov. Držme palce. Hraje se v sobotu 13.10.2012 od 10:30.

Branky FC: Bíža, Horálek, Špitálník

Sestava: Tomíška - Škvařil, Horálek, Šindelář - Stárek, Špitálník, Bížová - Štoček. Střídající: Verunáč, Bíža. Nemoc: Heřmánek (ruka v sádře), Perner (antibiotika), Linek (omluva).

Nejlepší hráč: Horálek

Vedoucí mužstva: Heřmánek

Trenér: Štoček Luboš

Diváků: 20

Příští zápas: sobota 13.10.2012 od 10:30 - FC Bílé Podolí vs. SK Malešov

Zpět