Mladší žáci zakončili sezónu porážkou se Zručí, čeká je ještě utkání Rodiče vs. Děti

11.06.2012 15:23

Bílé Podolí - Zruč nad Sázavou 0:9 (0:2)

Poločasový výsledek odpovídal předvedené hře. Statečný výkon malých Kobylek proti pěti hráčům soupeře ročníku 1999, kteří výškově i herně převyšovali domácí, podtrhl svým výkonem i výborně chytající Vojta Mareš. Škoda jen, že se mladší žáci nedokázali prosadit alespoň v jedné ze třech gólových příležitostí (Fojtík, Bíža, Stárek). Domácí brankář inkasoval jen z dalekonosné střely hostů a po nepřímém volném kopu nařízeném 4 metry v pokutovém území za chycenou „malou domů“ - s danou standardní situací se malé Kobylky setkaly na jaře poprvé a nedokázali na ní zareagovat. Hostující hráč prostřelil po rozehrávce vše, co mu stálo v cestě. Mareš pak ještě před koncem poločasu chytil přísně nařízený pokutový kop! Druhý poločas byl již jen o proměňování šancí soupeře. I když se Kobylky snažily, alespoň čestného gólového úspěchu se nedočkaly. Míša Bížová, její bratr Ota „Tygr“ Bíža ani David Fojtík svoje šance neproměnili. Škoda - gól si Kobylky zasloužily vstřelit. Mužstvo oslabené o absentéry (Heřmánek-zranění, Perner-nemoc, Linek-účast na mistrovství ČR v plavání) a doplněné o hráče přípravky (Lubka Štoček a Ota „Tygr“ Bíža), ale bojovalo až do konce.

Věříme,že v novém soutěžním ročníku 2012/2013,kdy se věkové rozdíly opět srovnají na úroveň hrajících narození r. 2000 a mladších a bude stoupat i výkonnost našich mladších žáků. Budeme jim zcela určitě fandit! Mladší žáci budou ještě do začátku prázdnin trénovat ve středu a v pátek a „fotbalové prázdniny“ jim začnou zápasem Rodiče vs. Děti a rozlučkou ve středu 27.6. od 17:30 hod. na hřišti v Bílém Podolí.

Sestava: Mareš - Šindelář, Horálek, Stárek - Štoček, Bížová - Fojtík, Verunáč. Střídali: Bíža, Černá. Vedoucí: Heřmánková. Trenér: Heřmánek.

Zpět