Na zápas s Velimí B musíme rychle zapomenout

13.09.2010 11:48

FC Bílé Podolí - Velim B 1:6 (0:3)

V Bílém Podolí jsme svědky nejhoršího vstupu do sezóny za poslední léta. Ani ve čtvrtém utkání totiž nedokázali podolští bodovat. Tentokrát si všechny body odvezla Velim B a nutno dodat, že si pro vítězství dokráčeli naprosto suverénním způsobem.

Hosté začali aktivněji a působili fotbalovějším dojmem, ovšem své šance proměnit nedokázali. Až ve 30. minutě prolomili obranu domácích a dostali se do vedení. Ve 40. minutě to zkoušeli také domácí, ale Josef Fejfar svou hlavičku z nadějné pozice poslal nad. Minutu na to si připravil míč hostující Slavík a z velké dálky prostřelil Červinku. Když ve 45. minutě nachytal opět Slavík Červinku z úhlu, bylo prakticky rozhodnuto.

Druhý poločas začal stejně jako ten první - v 50. minutě zkompletoval Slavík hattrick a bylo to už 0:4. Hosté hráli s chutí a byla jen otázka kolik dokáží nastřílet branek. Skóre se zastavilo na číslu 6, přičemž alespoň čestný úspěch zařídil pro domácí Chmelař střelou z dálky.

Po zlepšeném výkonu v Lysé se dostavil další útlum a špatný výkon. Pravda je, že Bílé Podolí hrálo zatím 4 zápasy a z toho 3 proti prvním třem týmům tabulky, ale ani s těmito soupeři bychom tolik branek dostávat neměli. V tabulce pravdy jsme už na -6 bodech. Podolským nezbývá nic jiného, než na zápas s Velimí B zapomenout a pokusit se navázat na výkon z Lysé už příští týden, kdy zajíždíme do Ostré. Hraje se v sobotu 18.9. v 16:30.

Branka: 88. Chmelař

Sestava: Červinka - L. Toman, Semínko, Mužátko, Šmíd (60. Štoček) - Chmelař, Skala, Fejfar (80. Svoboda), Spáčil - Jelínek (60. Šilha), Šálený 

Zpět