Nad čáslavskými celky Podolští dvakrát vyhráli

07.03.2017 21:04

Bílé Podolí - Čáslav B 3:2 (2:1)

Ve čtvrtém zápase přípravy Kobylky konečně okusily, jak chutná vítězství, když porazily čáslavskou rezervu.

Hned z první šance šla do vedení Čáslav po rychlém brejku, který zakončil Richtr - 0:1. Podolští kontrovali ve 13. minutě, kdy Šváb poslal do vápna přesný centr, který Kupka uklidil do sítě - 1:1. Po šancích na obou stranách už to vypadalo na bezbrankový poločas, ale ve 42. minutě proměnil Fejfar penaltu - 2:1. Ve druhém poločase pokračovaly šance na obou stranách, ale góly padaly až v závěru - nejprve nepovedeným centrem srovnal Zoufalý, ale Podolští rozhodli v 85. minutě o svém vítězství 3:2.

Podolští se dokázali vyrovnat technicky disponovaným čáslavským hráčům a i díky zlepšené defenzivě dokázali zvítězit.

Fotogalerie: odkaz

Branky: 12. a 85. Kupka, 42. Fejfar z penalty - 8. Richtr, 80. Zoufalý.

Sestava FC: Staš - Jan Švadlenka, Šálený, Martin Šváb, Jansa - Hájek, Fejfar, Netáhlo, Štoček (46. Čakovský) - Vítek, Kupka.

Sestava Čáslav: Fořt - Zoufalý, Matoušek, Martínek, Lebduška - Plíhal, Jirků, Komma, Richtr - Vrána, Ronovský.

Bílé Podolí - Čáslav U19 4:3 (3:1)

Netradičně v úterý sehráli Podolští další zápas proti Čáslavi, tentokrát byli soupeřem starší dorostenci, kteří v letní přípravě v Bílém Podolí zvítězili 4:1. Tentokrát však měli navrch Podolští. Skóre otevřel Švadlenka bombou pod břevno, na 2:0 zvýšil hlavou Weinlich. Čáslav rychle snížila, ale Podolští přidali třetí a ve druhém poločase i čtvrtou branku. Následného polevení využili čáslavští mladíci ke snížení na 4:3, ale vyrovnat už nestihli a naopak mohli inkasovat ještě další branky.

Branky FC: Švadlenka 2, Weinlich, Vítek.

Sestava FC: Beran - Vamberský, Šálený, Martin Šváb, Kupka - Čakovský, Fejfar, Štoček, Tomáš Švadlenka - Vítek, Weinlich. Střídali: Mužátko, Horký.

Zpět