Nejhorší zápas sezóny Kobylky odehrály v Lysé

09.06.2016 21:21

Lysá nad Labem - Bílé Podolí 7:2 (3:0)

Velké očekávání, zájezd pro fanoušky, dobrá první půl hodina, a pak sedm inkasovaných gólů. Co dodat - Podolští odehráli v Lysé nejhorší utkání v probíhající sezóně.

Přitom první poločas nevypadal na debakl, naopak. Podolští se dostali jako první do šance a hned byla stoprocentní! V 5. minutě šel Semínko sám na brankáře, kterého však jen trefil do nohou. Také druhou šanci domácí brankář zneškodnil a následně se hra vyrovnala. Domácí měli první šanci ve 20. minutě a také byla gólová - Beran si připsal výborný zákrok a následnou dorážku vykopl z brankové čáry Šálený. Ve 32. minutě přišla první branka - bohužel do podolské sítě. Růžička si navedl míč na velké vápno a střelou k tyči rozvlnil síť - 1:0. Podolští se dostali do defenzivy a prakticky jen čekali na konečný hvizd, ale to se jim nevyplatilo - ve 41. minutě nechali dorážet trestuhodně volného Nováka, kterému Beran dvakrát zakončení vyrazil, ale potřetí byl již bezmocný - 2:0. Jenže to nebylo vše - ihned po rozehrávce hosté ztratili míč, faulovali na hranici vápna a trestný kop poslal přesně k tyči Poborský - 3:0.

Místo snahy o snížení musel Beran hned ve 46. minutě vytáhnout další kvalitní zákrok proti gólové šanci domácích. V pohodě hrající Lysé vycházelo vše, na co sáhla, naopak Podolští i když se do šancí dostali, zakočili mimo. Alespoň čestný úspěch na 5:1 zaznamenal Švadlenka, v poslední minutě kosmeticky upravil na 7:2 Semínko po laxní chybě obrany. Jenže ani dva góly hostům příliš náladu nezlepšily.

Stejně jako Kobylky dokázaly rychle zapomenout na prohru v Poděbradech a proti posílené Čáslavi podat dobrý výkon, budou se snažit zapomenout na zápas v Lysé a soustředit se na poslední domácí utkání s Liblicemi. Hraje se v sobotu od 17 hodin a ve hře je hodně - setrvání v krajské soutěži i pro další sezónu. Přijďte Kobylky podpořit!

Fotogalerie: odkaz

Branky: 32. Růžička, 41. Novák, 44. a 73. Poborský, 53. Sosnovský, 62. Baran, 84. Hanke - 66. Švadlenka, 90. Semínko.

Sestava FC: Beran - Kupka, Šálený, Lukáš Toman, Svoboda - Hájek, Čakovský (78. Štoček), Josef Fejfar, Martin Šváb - Semínko, Tomáš Švadlenka.

Sestava Lysá: Fišer - Kubín, Šlingr, Novák L., Hodboď (61. Kříž), Poborský, Urban, Růžička, Kodeš (50. Baran), Sosnovský (70. Šnajdr), Novák D. (70. Hanke). 

Rozhodčí: Hlavnička - Kvasnička, Kratochvíl.

Zpět