O víkendu áčko přivítá lídra, ale i tři ženy, které budou zápas rozhodovat

08.06.2012 23:19

Předposlední víkend seriálu známý jako fotbal je v Bílém Podolí ve znamení pohody. Áčko má jisou záchranu, béčko první místo, co tedy může diváky vyvést ze stereotypu? Určitě to mohou být tři dámy v rozhodcovských oblecích.

A tým

Podolské áčko má před sebou zápas s lídrem tabulky, který má famózní bilanci 9 zápasů bez porážky, z toho 8 výher! Na druhou stranu hned 6 z 8 výher ve výsledku znamenalo rozdíl jediné branky, proto Podolští dopředu nic nevzdávají a pokusí se vedoucí tým tabulky a jistého postupujícího do I.A třídy o body na domácím hřišti obrat. Zápas se hraje v sobotu od 17 hodin, sraz hráčů je tradičně hodinu před zápasem. Zajímavostí zápasu je, že o jeho průběhu budou rozhodovat tři dámy - jako hlavní Pavla Navrátilová, na čarách jí budou asistovat Monika Pavlíková a Marie Tichá.

hlavní rozhodčí Pavla Navrátilová

B tým

Podolské benago nečeká jednoduchý úkol. Trenér áčka Šváb přijímal během týdne omluvenky hráčů áčka, vzhledem k souběžnému termínu obou zápasů nemůže trenér benaga Šolta počítat ani se Švábem. V Okřesanči nastoupivší hráči benaga budou mít jedinečnou šanci ukázat, že na vyšší soutěž mají a mohou sehrát dobré zápasy i bez největších opor. Hraje se v sobotu od 17 hodin, sraz na hřišti v Bílém Podolí je v 15:50 nebo přímo v Okřesanči v 16:20.

Dorost

Dorost má sezónu za sebou a i když se mu jaro vůbec nepovedlo, nakonec se umístil na 6. místě tabulky okresního přeboru.

Mladší žáci

Poslendí zápas sezóny sehrají mladší žáci na domácí půdě proti fotbalově i věkově vyspělému soupeři ze Zruče. Utkání se hraje jako předzápas A mužstva v sobotu od 14:30.

Mladší přípravka

Také mladší přípravka již sezónu ukončila, úspěšné jaro završila minulý víkend druhým místem na turnaji v Uhlířských Janovicích, kde si poradila s domácím mužstvem i s Malešovem, nestačila jen na Kutnou Horu.

Zpět