Omlazený tým držel s Radimí krok, z poháru jsme vypadli gólem v poslední minutě

22.07.2012 12:39

Bílé Podolí - Radim 3:4 (1:2)

Do druhého kola Krušovického poháru Podolští bohužel nepostoupili, ačkoli byli Radimi hrající o soutěž výš vyrovnaným soupeřem. Diváci už se těšili na penaltovou zápletku, když v 90. minutě rozhodl o vítězství hostů Baško.

V prvním poločase byli hosté lepší, kombinovali po zemi a v 7. minutě se dostali do vedení díky Novákovi. Ve 28. minutě napřáhl Semínko a krásnou ranou ze 30 metrů srovnal. O pár minut později však vrátil hostům vedení Pohanka a poločas vyhráli Radimští 2:1.

Ve druhém poločase se domácí snažili o vyrovnání a v 65. minutě potvrdil Toman gólovou potenci stoperů, když prošel přes dva hráče a střelou k tyči nedal brankáři šanci - 2:2. V 70. minutě bylo ještě veseleji, když presink domácích vedl k chybě v obraně a Jelínek sám před brankářem udělal kličku a poslal míč do prázdné brány - 3:2. Jenže od té chvíle byli zase lepší hosté a v 76. minutě Novák střelou k tyči srovnal. Hosté pálili z vápna jednu ránu za druhou, několikrát výborně zasáhl Nečas. Domácí tvrz padla v 90. minutě po hlavičce Baška (viz video), na zvrat už chyběl čas i síly, zápas vyhrála Radim 4:3.

Domácí se však nemusí za předvedenou hru stydět a rozhodně je na čem stavět - vždyť to byl první zápas přípravy. Navíc v základní sestavě nastoupili pouze dva třicátníci, což byla v Bílém Podolí věc dlouho nevídaná, i proto si hráči vysloužili za předvedený výkon od trenéra pochvalu. Příprava pokračuje zápasem se Suchdolem, hraje se v neděli od 16 hodin v Nepoměřicích, odjezd z Bílého Podolí je ve 14:30, případně sraz přímo v Nepoměřicích po 15. hodině.

Fotogalerie: FC BP - Radim

Branky: 28. Semínko, 65. Toman, 70. Jelínek - 7. a 76. Novák, 35. Pohanka, 90. Baško

Sestava FC: Nečas - Kraus, Lukáš Toman, Semínko, Svoboda - Josef Fejfar, Trpišovský (85. Kachmarskyy), Zelený, Čakovský (60. Jakub Fejfar) - Jelínek, Švadlenka.

Sestava Radimi: Urik – Baško, Dittrich, Macháček, Procházka – Jirků (50. Synek), Dražan (46. Arnold), Havlík (46. Exner), Pohanka – Novák, Hrstka.

Video:

gól hostů na 3:4 v 90. minutě

Zpět