Podolská rezerva své diváky nepotěšila, doma padla se Suchdolem B

07.09.2022 22:07

Bílé Podolí B - Suchdol B 1:5 (0:4)

Po dvou venkovních zápasech se podolské benago představilo doma, i když netradičně v dopoledním termínu. Ten více svědčil hráčům Suchdola, kteří po kanonádě v prvním poločase rozhodli o třech bodech. Alespoň kosmeticky skóre upravil z penalty Štoček mladší.

Hned první nebezpečná akce skončila brankou - hosté se v 8. minutě po samostatném úniku dostali do vedení 0:1. Domácí se chtěli po nevydařeném úvodu rychle vrátit do zápasu, ale střela Štočka ml. šla těsně vedle, v 17. minutě tentýž hráč už zaměstnal brankáře, jenž jeho ránu vyrazil na roh. Vyrovnání viselo ve vzduchu, ale Čižinský si poradil i s Čakovského šancí. Hosté byli mnohem efektivnější v zakončení - dorostenec Kohoutek během jedenácti minut zkompletoval hattrick a prakticky rozhodl o osudu zápasu - 0:4! Zkorigovat skóre mohl Švadlenka, ale hlavou mířil nad.

I ve druhé půli vstřelili hosté rychlý gól, tentokrát už po čtyřech minutách přečíslili obranu a zvýšili na 0:5. Podolští se nechtěli vzdát a v 51. minutě snížil z penalty Štoček ml. na 1:5, v 56. minutě opět Štoček ml. trefil z trestného kopu tyč! V 58. minutě se do gólovky dostal Tyšer, ale nechal jen vyniknout brankáře. Situace s trestným kopem a orazítkovanou tyčí Štočkem ml. se opakovala i v 60. minutě. O pět minut později se do vápna dostal Tyšer, ale místo přihrávky pod sebe vystřelil vedle. A tak to vypadalo, že se bude opakovat černý scénář z prvního poločasu, kdy domácí neproměňovali šance a hosté stříleli góly, ale proti byl střídající brankář Kobylek Volenec, který v 68. minutě skvěle zneškodnil gólovku Suchdola. Na druhé straně Čižinský vyrazil Caklovu dělovku na roh. Více práce však měl Volenec, který zlikvidoval samostatný únik a v 83. minutě mu k udržení "čistého konta" pomohlo břevno. Skóre už se nezměnilo, Suchdol zvítězil 1:5.

Podolští nepodali špatný výkon, ale hlavně díky nepovedené desetiminutovce v prvním poločase, ve které třikrát inkasovali, přenechali všechny body suchdolským hráčům. V dalším kole zajíždí podolská rezerva na půdu Bratčic. Hraje se v neděli od 17 hodin.

Branky: 51. Štoček ml. z penalty - 8. Tugsmandakh, 30., 36. a 41. Kohoutek, 49. Hanuš.

Sestava BP: Pokorný (64. Volenec) - Jan Švadlenka, Petr Štoček, Luboš Štoček ml., Radek Toman ml. - Cakl, Štoček st., Čakovský, Doubek - Tyšer, Tomáš Švadlenka.

Sestava Suchdol B: Čižinský - Vančura, Hanuš, Kaše, Tugsmandakh, Laštovka, Bášti, Dobeš, Tejansie, Urbánek, Kohoutek. Střídali: Karásek, Liška.

Rozhodčí: Procházka Petr - Křivka František, Kracík Luděk.

Diváků: 30.

Zpět