Podolská rezerva v Suchdole nebodovala

09.04.2015 15:02

Suchdol B - Bílé Podolí B 4:1 (1:0)

Benago hrálo v Suchdole ve stejný čas, jako hrálo áčko doma s Libicí, a tak hlavní cíl byl jasný - co nejdéle udržet čisté konto a pokusit se získat alespoň bod. To se po nadějném prvním poločase nakonec nepodařilo, když domácí ve druhém poločase vstřelili tři branky a rozhodli o třech bodech.

Podolští nezačali špatně a v 8. minutě se do dobré střelecké pozice dostal Toman, obránce však stačil jeho pokus zblokovat. Následný roh Suchdolští odvrátili jen k Frčkovi, jenže Pařez byl pozorný a jeho střelu chytil. Ve 20. minutě zahrozili i domácí, ale i Červinka si připsal dobrý zákrok. Ve 27. minutě už hostující brankář zasáhnout nemohl - tečovanou střelou do protipohybu ho překonal Schwarz - 0:1. Podolští se snažili ještě do poločasu s výsledkem něco udělat - Weinlich se dostal do dobré příležitosti a trefil tyč! Ve 44. minutě mohli druhý gól přidat domácí, ale po trestném kopu šla hlavička těsně vedle. Poločas tak vyhráli domácí nejtěsnějším rozdílem.

Ve druhém poločase jako první zahrozili hosté - Chmelař se dostal k hlavičce, jenže mířil nad bránu. V 57. minutě vyrazil Pařez Doubkovu střelu na roh. V 61. minutě zahrozili i domácí, ale Červinka ani zasahovat nemusel. Podolští se tlačili do útoku i za cenu otevřené obrany - v 69. minutě zvýšil na 2:0 Chadraba po samostatném úniku a v 75. minutě definitivně rozhodl opět Chadraba, tentokrát po chybě obrany - 3:0. Jiskru naděje vykřesal v 80. minutě Doubek po Chmelařově centru - 3:1. Hosté opět vycítili šanci, ale Chadraba v 85. minutě završil hattrick a rozhodl o tom, že všechny body tentokrát zůstanou v Suchdole - 4:1.

Podolští se po třech jarních prohrách potápějí v tabulce níž a níž, takže další domácí zápas s Novými Dvory bude skoro soubojem o záchranu v soutěži. Hraje se v neděli od 16:30.

Branky: Chadraba 3, Schwarz - Doubek.

Sestava FC: Červinka - Jansa, Frčka, Mužátko, Jan Švadlenka - Vančura (68. Procházka), Šilha, Chmelař, Radek Toman - Weinlich, Doubek.

Sestava Suchdol: Pařez - Linhart, Čižinský, Bášti, Chlád, Kuthan, Laštovka, Novotný, Jakubů, Chadraba, Schwarz. Střídali: Král, Suntych, Brth, Karban.

Rozhodčí: Řípa Jiří.

Zpět