Podolští sehráli v rámci letní přípravy čtyři zápasy

15.08.2022 21:52

Jestřábí Lhota - Bílé Podolí 3:2 (0:1)

Po několika úvodních trénincích se Podolští představili na půdě účastníka kolínského okresního přeboru. První poločas nebyl vůbec špatný a Kobylky se ujaly vedení po gólu Švadlenky. Ve druhé půli domácí otočili skóre, následně Šejvl z penalty po faulu na Tyšera srovnal na 2:2, ale domácí v závěru vstřelili vítězný gól.

Branky BP: Švadlenka, Šejvl z penalty.

Sestava BP: Dastych (46. Staš) - Skala, Kupka, Jansa, Weinlich -  Cakl, Štoček ml., Muller, Tyšer - Tomáš Švadlenka, Tronchev. Střídali: Šejvl, Jukl, Dvořák.

Přelovice - Bílé Podolí 4:3 (2:2)

Přelovice hrají pardubickou I.B třídu a jejich herní projev je velmi kvalitní. S Kobylkami to nevypadalo dobře, když po půl hodině prohrávaly o dvě branky. Ale ještě do poločasu se podařilo vyrovnat díky brankám Švadlenky a Štočka. Ve druhé půli šli Podolští dokonce do vedení, které však neudrželi a domácí dvěma brankami definitivně otočili výsledek ve svůj prospěch. Ke konci mohli hosté alespoň vyrovnat, ale Tronchev, Jukl ani Fojtík své šance nedali.

Branky BP: Švadlenka 2, Štoček ml.

Sestava BP: Dastych - Jan Švadlenka, Kupka, Šálený, Jansa - Cakl, Skala, Štoček ml., Tyšer - Weinlich, Tomáš Švadlenka. Střídali: Doubek, Tronchev, Jukl, Fojtík, Horálek, Forst.

Štítary - Bílé Podolí 6:5 (2:2)

Netradičně ve středu se bez několika hráčů Podolští vypravili do Štítar, které hrají kolínský okresní přebor. Divokou přestřelku na maličkém hřišti načali v prvním poločase Švadlenka se Štočkem, ale domácí drželi krok a poločas skončil remízou. Ve druhé půli Štítary odskočily na dvoubrankový náskok, který se podařilo vymazat díky brankám Mullera a Weinlicha, ale další dvě branky už byly pro domácí vítězné, hosté jen snížili na konečných 6:5.

Branky BP: Muller 2, Švadlenka, Štoček ml., Weinlich.

Sestava BP: Staš - Jan Švadlenka, Jansa, Kupka, Doubek - Cakl, Štoček ml., Muller, Weinlich - Štoček st., Tomáš Švadlenka. Střídali: Horálek, Fojtík, Jukl, Dvořák.

Močovice - Bílé Podolí 2:9

Šlo o zápas namíchaného celku A + B proti mužstvu ze IV. třídy, Podolští si s chutí zastříleli. 

Branky BP: Tyšer 5, Tronchev 2, Štoček ml., Muller.

Sestava BP: Fojtík - Cakl, Šálený, Petr Štoček, Doubek - Skala, Štoček st., Štoček ml., Dvořák - Tyšer, Tronchev. Střídali: Jansa, Fejfar, Horálek, Forst.

Zpět