Přátelák s Kutnou Horou B skončil remízou

09.05.2012 09:09

Kutná Hora B - Bílé Podolí B 2:2 (1:1)

Volno ve IV. třídě si fotbalisté podolského benaga vyplnili přátelským zápasem s adeptem na postup do okresního přeboru - Kutnou Horou B.

Hrálo se za krásného počasí na hlavním hřišti, které napomáhalo kombinaci po zemi, a tak bylo od začátku na co se dívat. První gól dali hosté, když Radek Toman centroval, na přední tyči minul Kupka, ale na zadní míč poslal do sítě Jansa. Domácí se snažili o odpověď, ale několikrát je zastavila ofsajdová signalizace a několikrát brankář Nečas dobrými zákroky. Přesto se jim podařilo ofsajdovou past překonat a vyrovnali na 1:1, stejně tak skončil poločas.

Ve druhé půli měli mírnou převahu domácí, což potvrdili gólem na 2:1. Postupem času Podolští vyrovnali hru i skóre, když se po Vávrově pasu prosadil Chmelař - 2:2. Domácí mohli rozhodnout, ale Nečas svými zákroky hosty podržel. Ani na druhé straně se neujaly dalekonosné pokusy Švába, Radka Tomana ani Lukáše Tomana, a tak zápas skončil zaslouženou remízou.

Důležitější než výsledek je pro hosty předvedená hra, která snesla přísnější měřítko a dává do budoucna naději na boj o postup do vyšší soutěže. V neděli hrají Podolští další zápas IV. třídy - tentokrát se Štrampouchem, který je na druhém místě tabulky. Hraje se v neděli od 17 hodin v Bílém Podolí.

Branky: Jansa, Chmelař

Sestava: Nečas - Doubek, Lukáš Toman, Zelený, Heřmanský - Vávra, Šváb, Radek Toman, Jansa, Šilha - Kupka, Chmelař, Novák. Střídání hokejově.

Zpět