Příprava v Červených Pečkách opět ve vedru vítězně

05.08.2013 09:48

Červené Pečky - Bílé Podolí 1:2 (0:1)

K dalšímu přípravnému utkání zajížděli podolští fotbalisté na půdu účastníka I.A třídy - do Červených Peček. Hrálo se opět ve velkém vedru, stejně jako o týden dříve na Valech.

Podolští vstoupili do utkání lépe a drželi míč na svých kopačkách. Na kvalitním hřišti obrana kombinovala rychlými doteky a posouvala míče do zálohy. První gól padl po krásném pasu od Čakovského na Jelínka, jenž míčem podél malého vápna připravil Švadlenkovi lahůdku do prázdné brány - 0:1. Hosté hrozili dlouhými pasy za obranu, které však pohotově sbíral na hranici vápna operující Nečas ve spolupráci se stoperskou dvojicí Šváb - Toman. Jeden samostatný únik zlikvidoval i Šálený, který se bleskové vrátil a pomohl obraně. Krátce před koncem poločasu se ale domácí tým vrátil do zápasu, když po nepřesnosti hostující obrany Pečky vyrovnaly - 1:1. Vzápětí mohly Kobylky opět vést, ale Švadlenkovi nebyla uznána branka kvůli ofsajdu.

Druhý poločas začal pro Kobylky nejlépe, jak mohl, protože krátce po změně stran Jelínek zvýšil na 2:1. Domácí tým se pokoušel vyrovnat, ale na kvalitně pracující obranu nemohli najít recept. Samostatný únik vychytal Nečas, na druhé straně Čakovského lob domácího gólmana nepřekvapil. Velkou šanci měl Chmelař, který postupoval sám na brankáře, ten ale jeho zakončení nadvakrát zneškodnil a na skóre už se nic nezměnilo.

Utkání v úmorném vedru náš tým zvládl a ukázal, že se rýsuje nadějný herní koncept pro následující sezónu, určitě je však dál na čem pracovat. Další utkání se hraje ve středu v Přelouči, pokračujeme v sobotu doma s Uhlířskými Janovicemi.

Branky FC: Švadlenka, Jelínek

Sestava FC: Nečas - Kraus, M. Šváb, L. Toman, Josef Fejfar, Šimon, Šálený, Brunclík, Čakovský, Jelínek, Švadlenka, Chmelař, Zelený. Střídání hokejově.

Video:

neuznaný gól Tomáše Švadlenky

Zpět