Program na velikonoční víkend

06.04.2012 16:15

Také o velikonočním víkendu vyběhnou fotbalisté FC Bílé Podolí na trávníky ať už domácí či na hřištích soupeřů. Vzhledem k minulému víkendu bez porážky by nebylo špatné bilanci zopakovat nebo neskromně ještě vylepšit.

A tým

Áčko hraje v sobotu od 16:30 na svém hřišti proti Teplýšovicím. Na jaře áčko ještě neprohrálo, bod z Chocerad by chtělo doma potvrdit. Ovšem nebude to jednoduché, Teplýšovice mají houževnaté mužstvo, které body na hřištích soupeřů jen tak nerozdává. Sraz hráčů tradičně v 15:30.

B tým

Ve stejnou dobu jako áčkaři hraje podolská rezerva na Kačině. Na jaře vyhrály kobylky 3:1 a pokud chtějí Podolští udržet krok s vedoucím Štrampouchem, měli by přivézt tři body. Sraz hráčů je v 15:30 na hřišti v Bílém Podolí.

Dorost

Na jaře poprvé budou hrát o tři body dorostenci. Hned na úvod je čeká těžký soupeř, který je na podzim porazil - Chotusice. Hraje se ve Vrdech v neděli od 10:15.

Mladší žáci

Po vítězství v prvním kole se budou mladší žáci snažit o import tří bodů také ze hřiště soupeře, což se jim ještě v této sezóně nepodařilo. Hraje se v Chotusicích od 14 hodin.

Mladší přípravka má ještě 14 dní volno, ale už se pilně připravuje na první jarní turnaj, který se bude konat v Bílém Podolí 21. dubna.

Zpět