Rozjeté Kobylky přehrály i Milovice, je škoda že podzim končí

16.11.2014 17:32

Bílé Podolí - Milovice 3:1 (1:1)

Před zápasem s Milovicemi byly karty rozdány jasně - kdo vyhraje, bude mít klidnější zimu, ale stejně to žádný šlágr nebude. Naštěstí Podolští dokázali tři body vydolovat - díky brankám Šimona, Semínka a Brunclíka - a aktuálně jsou na šestnácti bodech.

Hned v úvodu zápasu mohli Podolští naplnit předsevzetí rychlého gólu, ale Chmelařovu kličku vystihl stoper, poslední milovická instance před samostatným nájezdem na brankáře. Milovice získaly sebevědomí častým držením míče a kombinací na vlastní polovině, ale Podolští dokázali udeřit jako první - ve 25. minutě Švadlenka vyhrál osobní souboj, posunul Šimonovi, který z úhlu prostřelil brankáře na přední tyč - 1:0. Jenže nadšení domácích diváků netrvalo dlouho a ve 28. minutě bylo vyrovnáno - po odvráceném rohu přišel centr do vápna a na zadní tyči Beneš dorazil za bezmocného Nečase - 1:1. Podolští mohli jít do kabin za příjemnějšího stavu, ale Švadlenka po Čakovského ideální přihrávce napálil jen brankáře. Poločas tedy skončil nerozhodně.

Druhá půle byla zajímavější - ve 48. minutě se k trestnému kopu z 30 metrů postavil Štoček a Novák výborným zákrokem vyrazil na roh. K němu se postavil znovu Štoček a na zadní tyči Semínko neměl problém doklepnout do prázdné brány - 2:1! V 60. minutě byl v akci znovu Štoček - jeho přímý kop tečovala zeď do protipohybu brankáře těsně vedle. Následné minuty nebyly pro diváky příliš záživné, ale hlavní bylo, že hosté se na dostřel Nečasovi nedostaly. Vypadalo to na dramatický závěr, ale poté, co Šimon vytihl rozehrávku a byl na hranici vápna sražen, rozhodčí Nejedlo nařídil penaltu! Jenže oba hráči určení trenérem Švábem na penaltu už byli vystřídání (Štoček a Semínko), a nidko jiný na penaltu jít nechtěl. Odpovědnost na sebe vzal David "Brunďa" Bruncík a nezaváhal - 3:1. V poseldní minutě ještě kopali hosté standardku z 16 metrů, ale trefili jen zeď a v zápětí rozhodčí odpískal konec zápasu.

Vítěznou děkovačku si užili fanoušci spolu s hráči potřetí v řadě a při následné rozlučce bylo hodnocení podzimu přecejenom o trochu příjemnější, ale na jaře nás nečeká nic jednoduchého!

Fotogalerie: FC BP - Milovice

Branky: 25. Šimon, 49. Semínko, 85. Brunclík z penalty - 28. Beneš.

Sestava FC: Nečas - Semínko, Lukáš Toman, Šálený, Martin Šváb - Čakovský, Brunclík, Štoček, Šimon - Švadlenka, Chmelař.

Rozhodčí: Nejedlo - Šesták, Kuka. Delegát: Macháček.

Diváků: 45.

Zpět