Sadská si z Bílého Podolí odvezla všechny body

02.09.2012 16:32

Bílé Podolí - Sadská 2:4 (0:2)

Hráči podolského FC chtěli potvrdit bod z úvodního kola ze hřiště soupeře, na domácí půdě však nestačili na Sadskou.

V prvním poločase si nejprve vynutili tlak hosté, ale ke gólu to nevedlo. Domácí hru vyrovnali, dokonce nastřelili dvě tyče. Branky však stříleli hosté - hned dvakrát se prosadil Plot. Smolný první poločas mohla ovlivnit také penalta, které se domácí dožadovali po faulu v pokutovém území, ale rozhodčího píšťalka zůstala němá. Poločas skončil 0:2.

Podolští chtěli hned od začátku druhého poločasu se zápasem něco udělat, ale ve 48. minutě bylo vše jinak - hosté přidali třetí branku a prakticky bylo po zápase. Když Sadská vstřelila čtvrtou branku, báli se domácí diváci debaklu. V 74. minutě zkorigoval stav Antoš na 1:4, ale času na srovnání už bylo málo a soupeř si hlídal bezpečné vedení. V 87. minutě přidal Antoš druhou branku a stanovil konečné skóre na 2:4.

Sadská dala domácím lekci z produktivity, celkově působila fotbalovějším dojmem a vyhrála zaslouženě. Nejvíce byl na hřišti vidět Tomáš Plot, se kterým si obrana nedokázala za celý zápas poradit, a který svým hattrickem zápas prakticky rozhodl. Nezbývá než bojovat dál a zkusit přivézt body z Lysé, kde se hraje v neděli od 17 hodin.

Branky: Antoš 2 - Plot 3, Černý

Sestava FC: Červinka - Kraus, Semínko, Mužátko, Svoboda (34. Štoček) - Josef Fejfar, Zelený (70. Trpišovský), Šálený, Čakovský (46. Jelínek) - Šálený, Antoš.

Sestava Sadská: Šaroch - Čapek, Říha, Rozsypal, Plot, Jindra, Svoboda, Nedbal, Černý, Melíšek, Jirásek. Střídali: Dvořák, Červinka, Kučera.

Rozhodčí: Bekešský - Soběslav, Kratochvíl

Diváků: 71

 

Zpět