Sedmizápasovou bodovou sérii přetrhly Milovice

11.04.2017 16:03

Bílé Podolí - Milovice 0:3 (0:1)

Podolští chtěli na domácí půdě potvrdit vítězství z Býchor, ale Milovice se hned v úvodu dostaly do vedení a ve druhém poločase přidaly další dvě branky, které rozhodly o první jarní tříbodové porážce Kobylek.

Podolští vstoupili do zápasu zmateně a už ve 4. minutě využili hosté volného středu hřiště ke kombinaci a finální přihrávce na Tangla, který střelou podél vyběhnuvšího Berana rozvlnil síť - 0:1. Podolští odpověděli sérií několika šancí - v 7. minutě ostrý centr Švadlenky vyrazil brankář na roh, v 8. minutě po centru Fejfara hlavičkoval Pulkert vedle, v 15. minutě Vítek hlavičkoval mimo. Ve 31. minutě musel ven z brány Beran a se štěstím míč stačil odkopnout před útočníkem soupeře. Ani ve 36. minutě se hosté k zakončení nedostali - po předchozí pěkné kombinaci míč na poslední chvíli zblokoval Šálený na roh. Vyrovnat mohl ve 40. minutě Šálený, jehož hlavičku po Fejfarově rohu Fišer vyrazil na další roh, po kterém pro změnu nad bránu zakončoval Pulkert. Poločas tak vyhráli hosté nejtěsnějším rozdílem.

Hned v první minutě druhé půle měl na hlavě vyrovnání Semínko, který však Švábův trestný kop netrefil ideálně a míč prošel vedle. Ještě větší šanci měl v 51. minutě Hájek, ovšem pokus o lob vyběhnutého brankáře skončil vysoko nad. Udeřilo tak na druhé straně - míč po trestném kopu proskákal vápnem a volný Tangl hlavou přidal svůj druhý gól v zápase - 0:2. V 67. minutě měl na hlavě snížení Švadlenka, ovšem ani on bránu netrefil. Lekci z produktivity udělili hosté v 70. minutě - po průniku ze strany došlo k faulu ve vápně a následnou penaltu proměnil brankář Fišer - 0:3. Podolský zmar korunovaly další neproměněné šance - Kupka pálil z vápna vedle, Švadlenka po Kupkově centru hlavičkoval nad a Netáhlo sice bránu trefil, ale Fišer vyrazil jeho střelu na roh. Podolští nevstřelili ani gól a prohráli 0:3.

Že bodová série dříve nebo později skončí, s tím byli Podolští smíření, ale že to bude zrovna v domácím prostředí, s Milovicemi, navíc poměrem 0:3, to už čekal málokdo. Kobylky se musí dát rychle dohromady a dobře se připravit na další zápas, kterým je derby s čáslavskou rezervou, navíc se hraje opět doma. Zápas začíná v neděli v 17 hodin.

Fotogalerie: odkaz

Branky: 4. a 55. Tangl, 70. Fišer z penalty. 

Sestava FC: Beran - Vamberský, Šálený, Semínko (69. Netáhlo), Martin Šváb - Josef Fejfar, Hájek, Pulkert, Čakovský - Vítek (64. Kupka), Tomáš Švadlenka.

Sestava Milovice: Fišer - Novák, Krátký, Vlačiha, Drahorád (60. Štumar), Beneš, Plecitý, Müller (73. Krátký), Zoubek (83. Solar), Tangl, Dlouhý.

Rozhodčí: Filip - Richtár, Marek. Delegát: Kruliš.

Diváků: 70.

Video:

šance Míry Šáleného

gól hostů

šance Tomáše Švadlenky

penalta hostů

přímý kop Josefa Fejfara

Zpět