Shrnutí výsledků posledního víkendu

25.05.2011 09:35

A tým

Podolské áčko doma porazilo Tupadly a má 29 bodů. K jistotě záchrany by se ještě několik navíc hodilo.

Reportáž z utkání

Fotogalerie

B tým

Béčko přivezlo z Okřesanče bod a je dlouhodobě zakotveno v horní polovině tabulky.

Reportáž z utkání

Dorost

Chotusice – FC Bílé Podolí 2:3 (0:2)

Branky: Vítek 2, Káš

Ačkoli jsou Chotusice v tabulce 10 bodů před smíšeným družstvem Vrdů a Bílého Podolí, v derby se podobné rozdíly smazávají a hosté dokázali vyválčit cennou výhru 3:2.

Mladší žáci

Křesetice – FC Bílé Podolí 3:1 (0:1)

Branka: Hrubešová

Sestava: Nalezinek Tomáš – Šindelář Dan, Heřmánek Patrik, Palát Dominik, Bížová Míša, Hrubešová Natálka, Jurášová Bára, Tomíška David

Fotogalerie

Mladší žáci po prvním poločasu v Křeseticích vedli, a to ještě několik šancí neproměnili. Nevydařil se jim však vstup do druhého poločasu, kdy hned po přestávce padl vyrovnávací gól. Další průběh byl vyrovnaný s tím rozdílem, že domácí své šance dokázali proměnit, zatímco hostům se na kopačky lepila smůla a žádná z nadějných akcí brankou neskončila.

Mladší přípravka

FC Bílé Podolí – Rataje 12:3

Branky: Štoček 6, Bíža 3, Havlík 2, Verunáč 1

Sestava: Švédík – Perner, Verunáč, Havlík, Štoček, Bíža

Fotogalerie

Čáslav A – FC Bílé Podolí 15:7

Mladší přípravka na jaře válí, vyhrála 4 ze 6 zápasů. Pokud zapracuje na začátcích zápasů, může mířit ještě výš. V Čáslavi se malí fotbalisté dlouho rozkoukávali, ale za stavu 7:0 ukázali domácímu výběru, že i oni fotbal hrát umějí a nasázeli 7 branek. S Ratajemi byl úvod vyrovnaný, ale v poslední části hry Podolští šesti brankami ukázali svou sílu a zvítězili 12:3.

Zpět