Staré gardy Bílého Podolí a Čáslavi se nešetřily, padlo devět branek

26.06.2012 04:44

Stará garda Bílé Podolí - Stará garda Čáslav 4:5 (2:2)

Už v sobotu čeká starou gardu Bílého Podolí turnaj, a tak si na pondělí domluvila přátelský zápas proti Čáslavi. V utkání plném gólů a zajímavých situací nakonec byli šťastnější čáslavští, kteří zvítězili 5:4.

První poločas byl vyrovnaný, když na branku Antoše dokázal odpovědět kuriózním gólem ze 40 metrů Spáčil a po trefě Horáka vyrovnal na poločasových 2:2 Šolta. Po přestávce se zřejmě projevil přecejen nižší věkový průměr hostů a po dvou brankách Antoše a jedné Zikmundy to vypadalo na debakl. Podolští se však nevzdali. Bíža po sóle ve velkém vápně dal na 3:5, a to ještě po faulu na Šoltu neproměnil penaltu Heřmánek. O chvíli později Šváb střelou z vápna přecejen snížil na 4:5, vyrovnání se už diváci nedočkali.

Na obou stranách padlo ještě několik tyček či břeven, neproměněno zůstalo několik gólových šancí - diváci se rozhodně nenudili. Hráči jim udělali pěknou pozvánku na sobotní turnaj.

Fotogalerie: Stará garda: FC BP - FK Čáslav

Branky: Spáčil, Šolta, Bíža, Šváb - Antoš 3, Zikmunda, Horák

Rozhodčí: Šolta st.

Sestava FC: Beran - Procházka, Luboš Štoček, Lehman, Vančura, Jarda Štoček, Šolta ml., Heřmánek, Radek Toman, Spáčil, Šváb, Pavel Bíža, Brunclík, Langr. Střídání hokejově.

Sestava FK: Váňa st. - Mesaroš, Petr Mužátko, Dan Mužátko, Parachin, Antoš, Mikeš ml., Zikmunda, Planočka, Varga, Horák, Král, Holub. Střídání hokejově.

Video:

neproměněná penalta Petra Heřmánka

břevno po přímém kopu Tomáše Horáka

Zpět