Staré gardy Bílého Podolí a Horušic uctily památku Pavla Šolty vzpomínkovým utkáním

03.10.2017 14:38

Bílé Podolí - Horušice 4:2 (2:0)

Na svatého Václava se v Bílém Podolí sešly staré gardy domácího celku a Horušic. O výsledek šlo až v poslední řadě, hlavní bylo se sejít, zahrát si, pobavit sebe i diváky a uctít památku Pavla Šolty staršího.

Za krásného počasí, které evokovalo babí léto, se hrálo na dvakrát 30 minut. V prvním poločase utekli domácí do dvougólového trháku díky brankám Šejvla a Semínka. Po přestávce zápas zdramatizoval horušický Radovnický snížením na 2:1, ale ve 47. minutě vrátil Kobylkám dvoubrankové vedení Hladík. V závěru ještě přidaly oba týmy po jedné brance - za domácí se trefil Frčka, za hosty svým druhým gólem uzavřel skóre Radovnický na 4:2.

Přestávkový program byl zpestřený střelbou na láhev zavěšenou kousek od šibenice - jako jediný uspěl Jindra Šejvl. 

Za podporu děkujeme firmě Ethanol Energy Vrdy a městysu Bílé Podolí.

Fotogalerie: odkaz

Branky: 16. Šejvl, 21. Semínko, 47. Hladík, 58. Frčka - 40. a 59. Radovnický.

Sestava FC: Luboš Štoček - Jindřich Šejvl, Petr Lehman, Michal Semínko, Michal Frčka, Petr Burda, Bohuslav Šváb, Radek Toman, Lukáš Toman, Pavel Šolta ml., Jarda Štoček, Petr Heřmánek, Milan Hladík.

Sestava Horušice: Zdeněk Brunclík - Václav Radivnický, Luboš Merta, Jiří Pospíšil, Vlastimil Šálený, Lubomír Pavlík, Luboš Novák, Josef Horáček ml., Josef Horáček st., Roman Čížek, Martin Víšek, Libor Fedorovič, Jan Šnábl, Otto Mezei.

Zpět