Svatováclavský srandamač - trochu fotbal, trochu rugby!

29.09.2011 16:06

Ženy vs. Muži 6:6

V předvečer svátku Sv. Václava se na hřišti v Bílém Podolí vyzvaly Ženy k fotbalovému utkání Muže - konal se již třetí ročník "Svatováclavského srandamače".

Oba celky byly nabité zvučnými jmény, a tak se dal čekat napínavý souboj o zodpovězení otázky kdo je vlastně lepší. Fotbalovou kvalitu na straně mužů doháněly ženy obrovským nasazením a bojovností, ale i krásnými fotbalovými, volejbalovými, basketbalovými a nečekaně také rugbyovými akcemi, se kterými si muži málokdy věděli rady. Hlavní rozhodčí pan Jaroslav Štoček si však zapomněl doma brýle na dálku, a tak hra plynula téměř bez přerušení. Nakonec padl tucet branek - na obou stranách stejně - a jedna hezčí než druhá.

V krásném (ještě letním) počasí si na podolské hřiště našla cestu i spousta diváků, kteří vytvořili hráčkám a hráčům výbornou atmosféru. Nezbývá, než se těšit na další ročník, který se bude konat za rok ve stejnou dobu. Prohlédněte si obsáhlou fotogalerii (130 fotek!) a několik videí, které přibližují zápasovou atmosféru.

Loňský ročník: Srandamač 2010

Fotogalerie: Svatováclavský srandamač 2011

Sestava - Ženy: Míla Šejvlová - Bára Jelínková, Jana Bížová, Denča Totušková, Katka Šíbová, Jana Jakešová, Jana Nevoralová, Verča Bohatá

Sestava - Muži: Roman Jelínek - Petr Heřmánek, Marek Semínko, Jakub Fejfar, Libor Vraný, Pepa Fejfar, Martin Šilha, Jindra Šejvl

Rozhodčí: Jarda Štoček st.

Video:

Zpět