Také béčko dokázalo smazat dvougólové manko

11.10.2010 06:48

Žleby B - FC Bílé Podolí B 3:5 (2:2)

V neděli zajížděli hráči podolského B týmu do Žlebů, aby se utkali s rezervou domácích. Hráči se možná inspirovali svými kolegy z áčka, kteří také dopřáli soupeři dvougólový náskok, aby jej následně mohli smazat a zápas přetavit v zisk všech tří bodů.

Úvod zápasu byl jak ze zlého snu, protože domácí se rychle ujali vedení a za nedlouho to bylo už o dvě branky. Další šance domácích zůstaly nevyužity, a tak začali zlobit hosté. Ti ve 25. minutě mířili pouze do tyče, ale už ve 30. minutě snížil pěknou střelou z hranice vápna Štoček. Ve 35. minutě odpískal rozhodčí nepřímý volný kop v pokutovém území domácích a Štoček dokázal najít skulinu v domácí zdi postavené na brankové čáře - 2:2.

V druhém poločase dokonali podolští obrat, když v 60. minutě svou střelu z 25 metrů zakroutil Štoček přesně do šibenice a nedal brankáři šanci - 2:3. Když o dvě minuty později přidal Dospěl po přesném pasu Bíži čtvrtý gól, zdálo se být rozhodnuto. Domácí se však nevzdali a v 68. minutě to bylo opět jen o jednu branku. Ostrostřelec Štoček však přidal po přihrávce Švadlenky další přesný zásah a upravil tak hokejové skóre utkání na 3:5.

Příští týden přivítá béčko na svém hřišti celek Okřesanče. V sobotu od 16:30 se tak pokusí potvrdit cenné body získané za vítězství ve Žlebech.

Branky: 30., 35., 60. a 75. Štoček, 62. Dospěl

Sestava: Beran - Ruml (55. Šmíd), Šolta, Svoboda, Bíža - K. Weinlich ml., Chudomel, Švadlenka, Šilha - Dospěl, Štoček (76. Semínko)

Fotogalerie: Žleby B - FC BP B

Zpět