Také podolské béčko v posledním zápase nadělovalo

19.11.2010 11:58

Vrdy B - FC Bílé Podolí B 3:5 (0:2)

Po sobotní rozlučce visely ve vzduchu obavy, v jakém složení se hráči dostaví k poslednímu podzimnímu mistrovskému utkání. Obavy se naštěstí nevyplnily a hráči zodpovědně a poměrně v hratelném stavu dorazili na vrdovský stadion, kde sehráli derby s místním B týmem. Protože Kobylky během podzimu posbíraly více bodů venku než doma, čekalo se, zda tuto statistiku potvrdí. Předvedeným výkonem a množstvím vstřelených branek se však dokázali vyrovnat áčku, které hrálo o den dříve.

Souboj byl pikantní tím, že spolu poprvé v podolském dresu nastoupili bratři Semínkové, další bratrskou dvojicí - tentokrát jako protihráči - byli bratři Bížové. První poločas začali lépe hosté, protože po rohovém kopu zaznamenal svou první branku v podolském dresu Marek Semínko - 0:1. Vedení hostů potvrdil z penalty Luboš Štoček, který potrestal faul na vlastní osobu - 0:2. V prvním poločase bylo k vidění několik šancí na obou stranách, ovšem to nejdůležitější se odehrálo v poločase druhém.

Ve druhém poločasu začaly padat branky a nutno říci, že velmi pěkné. Domácí nechtěli zápas jen dohrát a začali útočit. Výsledkem byl trestný kop z 20 metrů a krásný gól - 1:2. Ve snaze vyrovnat však hráči Slavoje zapomínali na zadní vrátka a brankář hostí Nečas, který nastoupil do útoku, dělal domácím velké problémy. Po jednom z protiútoků poslal Nečas Bílé Podolí opět do dvoubrankového vedení. Domácí však znovu dokázali snížit na rozdíl jediné branky, ale vzápětí opět neuhlídali Nečase, který do prázdné brány zvýšil už na 4:2 pro hosty. V tu chvíli bylo 10 minut do konce a zdálo se být o vítězi rozhodnuto, ale Vrdy dokázaly využít ofenzivní snahy hostů a protiútok do otevřené obrany zakončily gólově - 3:4. Poslední slovo měl Michal Semínko, který upravil divoké skóre na 5:3 pro Bílé Podolí. Za dva hrací dny tak dokázala podolská mužstva nastřílet svým soupeřům 10 branek, což je chvályhodné, ovšem trochu to kazí fakt, že jich 7 inkasovala. Divácky jsou však utkání Bílého Podolí velice atraktivní.

Rezerva Kobylek tak potvrdila svou úspěšnost v zápasech na hřištích soupeře a veze si z Vrdů 3 body. Dohromady jich má 18 a je na skvělém šestém místě tabulky, ovšem se zápornými body v tabulce pravdy. Do jarních bojů je to však dobrá výchozí pozice.

Branky: Marek Semínko, Štoček,  Nečas 2, Michal Semínko

Sestava: Červinka - Bíža, Svoboda, Šolta, Jakub Fejfar - Chudomel, Dospěl, Michal Semínko, Doubek - Marek Semínko (46. Nečas), Štoček (80. Novák)

Fotogalerie: Vrdy B - FC BP B 

Tabulka: B - tým

Zpět