Turnaj v Červených Pečkách pokračuje, přípravu zahájilo i béčko

18.02.2013 07:43

Zásmuky - Bílé Podolí 1:1 (0:0)

Druhé utkání na turnaji v Červených Pečkách přineslo další slušný výkon i výsledek proti soupeři z vyšší soutěže. Po bezbrankovém prvním poločase se ujali vedení Podolští díky Radovnickému, který zpoza vápna přehodil brankáře. Zásmuky vyrovnaly po chybě v podolské rozehrávce střelou z vápna o tyč. Kobylkám se dařila taktika aktivního napadání a mohly přidat vítězný gól, ale Fejfar odražený míč poslal před odkrytou bránou vedle.

Sestava: Beran (46. Červinka) - Kraus, Semínko, Toman, Mužátko - Skala, Trpišovský, Šváb, Chmelař - Švadlenka, Radovnický. Střídali: Šálený, Fejfar, Čakovský, Horký, Kupka.

Malešov - Bílé Podolí B 6:1 (1:0)

Na kutnohorské umělé trávě sehrálo první přípravné utkání podolské benago. První poločas vůbec nevypadal špatně - vyrovnanou partii s minimem šancí rozhodli malešovští až ve 45. minutě, kdy zakončili rychlý brejk. Podolští vyrovnali v 60. minutě, kdy Radovnický skóroval hlavou po centru Šáleného. Poté jako když utne - Kobylky polevily v koncentraci a odešly i fyzicky. Malešov dal během deseti minut čtyři branky, z toho tři z rychlých brejků, a bylo po zápase.

Branka: Radovnický

Sestava: Červinka (46. Beran) - Kraus, Kupka, Šilha, Doubek - Jansa, Štoček, Šváb, Zelený - Šálený, Skala. Střídali: Chmelař, Radovnický.

Poříčany - Bílé Podolí 7:2 (3:1)

Ve třetím zápase turnaje počítal trenér ztráty - z různých důvodů chybělo 7 hráčů. Úvod zápasu se příliš nepovedl - Podolští prohrávali 0:2 po deseti minutách. Potom se hra přece jen vyrovnala a Chmelařovi se povedlo snížit přelobováním brankáře. Poříčany byly kombinačně lepší, ale nemohly se prosadit přes ofsajdovou past. Ve 45. minutě se jim to přece jen povedlo a bylo to 3:1. Po přestávce ještě Fejfar snížil po samostatném úniku na 4:2, ale Podolští odešli fyzicky - muselo zaskočit 6 hráčů, kteří nastoupili v sobotu - a hlavně psychicky. Za rozhodnutého stavu se nikomu nechtělo běhat a Kobylky jen čekaly na konečný hvizd. Další turnajové utkání se hraje až v neděli 3. března se Zručí nad Sázavou.

Branky: Chmelař, Josef Fejfar

Sestava: Nečas - Kraus, Mužátko, Jakub Fejfar, Zelený - Horký, Chmelař, Štoček, Josef Fejfar - Radovnický, Kupka. Střídali: Radek Toman, Bohuslav Šváb.

Zpět