V Břežanech Kobylky doplatily na neproměňování šancí, berou jen bod

21.10.2013 20:02

Břežany II - Bílé Podolí 1:1 (1:1)

Po domácím nezdaru s Libicí se Podolští vydali sbírat body na hřišti soupeře. V Břežanech doslova ležely na hřišti tři body, ale Podolští neproměnili své dobré příležitosti a vezou pouze bod za remízu 1:1.

Domácí se dostali do vedení hned z prvního útoku - po pěkné kombinaci zakončoval špatně pokrytý Moravec - 1:0. Podolští se naštěstí rychle oklepali a hnali se za vyrovnáním - v 6. minutě brankář Svoboda vyrazil trestný kop Štočka k dobíhajícímu Krausovi, ten ovšem dorážku namířil jen do brankáře (viz video). Ve 12. minutě Štočkův roh Šálený na přední tyči minul, což za ním stojící obránce nečekal a málem si dal vlastní gól (viz video). V 18. minutě už bylo vyrovnáno - po dalším Štočkově trestném kopu si za obranu zaběhl Semínko (viz video) - 1:1. Ve 35. minutě prošel ze strany do vápna Jelínek, zpětnou přihrávkou našel Šimona, jehož střelu k tyči Svoboda výborně vyrazil na roh. Do poločasu další šance nepřišla, do kabin se šlo za stavu 1:1.

Druhá půle začala stejně jako první - hosté nastoupili nekoncentrovaní, prohrávali osobní souboje a dělali chyby v rozehrávce. Břežany několik slibných náznaků šancí nedovedly do finální fáze. Kobylky se však rozehrály a několikrát uzamkly soupeře ve vápně. Dobrým pohybem si vynutili bezpočet standardních situací, ale domácí odvraceli, někdy i se štěstím. V 64. minutě Štoček z trestného kopu trefil jen zeď a odražený míč napálil Fejfar do tyče (viz video)! V 66. minutě ho napodobil Semínko, který hlavou orazítkoval druhou tyč. V 71. minutě Brunclík brankáře překonal, ovšem na brankové čáře míč odkopl obránce. V 85. minutě po rohu zahrozili domácí a mohli rozhodnout, ovšem hlavička šla vedle (viz video). V 87. minutě se míč dostal po Švábově centru na zadní tyč, ovšem Šimon míč špatně zpracoval a obrana míč odkopla do bezpečí. Ve druhém poločase gól nepadl, utkání skončilo 1:1.

Podolští po tragickém začátku byli po zbytek zápasu lepším mužstvem, ale nedokázali tlak gólově vyjádřit. Tentokrát chybělo i štěstí, když za Svobodou dvakrát zvonila tyč a jednou vykopával z prázdné brány obránce. Na druhé straně Nečas měl po inkasovaném gólu minimum práce. Podolští zkusí zlepšit mušku do příštího utkání, které hrají opět venku, tentokrát na půdě Býchor. Hraje se v neděli od 14:30.

Fotogalerie: Břežany - FC BP

Branky: 2. Moravec - 18. Semínko

Sestava FC: Nečas - Kraus, L. Toman, Semínko, Fejfar - Šimon, Šálený, M. Šváb, Švadlenka - Štoček (65. Brunclík) - Jelínek.

Sestava Břežany II: Svoboda - Karban (68. Hubáček), Trejbal, Jansta, Musílek - Pivokonský, Volf, Moško - Moravec (4. M. Pikner), Milner, Mašanský.

Rozhodčí: Prosr - Tobiška, Walter.

Video:

šance Pepy Krause

málem vlastní gól Břežan

gól Michala Semínka

tyč Josefa Fejfara

tyč Michala Semínka

šance domácích

Zpět