V Jirnech už potřetí Kobylky přišly o body v nastaveném čase

25.09.2013 13:12

Jirny B - Bílé Podolí 3:2 (1:0)

V Jirnech hráli Podolští během posledních pěti let třikrát a třikrát inkasovali branku v poslední minutě nastavení, navíc dvakrát z toho z penalty. Do Jiren se zkrátka pro body nejezdí.

Do zápasu obě mužstva vstoupila aktivně a nebezpečno bylo před oběma bránami. První pološanci si vypracovali hosté, ale Šimonova střela šla vedle. Domácí byli efektivnější a ve 22. minutě vedli - trestný kop z 35 metrů na zadní tyč Jirenští hlavou vrátili do skrumáže, odkud ho Jirny dostali do brány - 1:0. Podolští se snažili o vyrovnání, ale střely létaly mimo Bartalského svatyni. Ve 30. minutě už hosté zvedali ruce, ale nedůraznou Švadlenkovu dorážku stihli obránci z brankové čáry vykopnout. Ve 36. minutě se opět přihlásili domácí a Nečas musel vytáhnout své umění proti vyložené šanci. Poločas skončil 1:0.

Podolští ve druhé půli zlepšili hru a začalo se jim dařit i střelecky - v 68. minutě Šálený vysunul Brunclíka, který srovnal na 1:1. V 76. minutě hosté vedli, když Švadlenka krásným lobem krásně přehodil bývalého ligového brankáře Bartalského - 1:2. Hned o 2 minuty později bylo vyrovnáno, domácí se opět prosadili ze standardní situace - 2:2. Podolští ve zbytku zápasu zoufale bránili remízu, bezpočet standardních situací přežili, dvakrát jim pomohla i tyč, ale v 96. minutě přišla penalta po ruce Šáleného - 3:2.

Dvakrát přišly Kobylky v Jirnech v nastavení o vítězství, tentokrát přišly i o jeden bod. Remíza by byla vzhledem k průběhu zápasu zasloužená, škoda. Další zápas se hraje v sobotu od 16:30, Kobylky na domácí půdě hostí Ratboř.

Branky: 22., 78., 96. - 68. Brunclík, 76. Švadlenka

Sestava FC: Nečas - Kraus, M. Šváb, Semínko, Mužátko - Čakovský (62. Trpišovský), Šimon, Fejfar, Brunclík - Šálený, Švadlenka.

Sestava Jirny: Bartalský - Novotný, Ondrejčík, Havierník, Verner, Nečas, Dubský, Bílek, Ladomerský, Jindráček, Zoubek. Střídali: Topol, Černý, Jakl, Šimek.

Rozhodčí: Laštovička - Stádník, Kudrna

Zpět