V předposlední přípravě áčka padlo 8 branek, v zápase benaga dokonce 11

14.03.2017 17:21

Bílé Podolí - Červené Pečky 4:4 (0:2)

Na umělé trávě v Červených Pečkách sehráli Podolští zvláštní přípravný zápas proti domácímu celku.

První poločas začal pro Kobylky katastrofálně a po gólech ve 3. a 6. minutě prohrávaly 2:0. Po zbytek poločasu byli Podolští lepším celkem, ale vstřelit branku se jim nepodařilo, a to ani z penalty. 

Pokud první poločas začal špatně, tak v tom druhém přišly další dvě chyby a inkasované góly ve 2. a 4. minutě - soupeř vedl už 4:0! Podolští však nesložili zbraně a k dobré hře přidali také zlepšené zakončení - na 1:4 snížil Pulkert, další branku přidal Fejfar z penalty, Netáhlo se trefil z vápna levačkou a Fejfar vyrovnal pěknou střelou šajtlí. Další šance ještě Podolští nedotáhli do zakončení, nebo nedokázali zachovat v koncovce chladnou hlavu. Výsledkem je remíza 4:4.

Branky: Fejfar 2, Netáhlo, Pulkert.

Sestava FC: Bohuslav Šváb - Vamberský, Šálený, Martin Šváb, Kupka - Čakovský, Josef Fejfar, Hájek, Pulkert - Weinlich, Vítek. Střídali Netáhlo, Jan Švadlenka.

 

Bílé Podolí B - Vlkaneč 8:3 (4:3)

Poprvé v roce 2017 sehrálo přípravný zápas také benago a byla to pěkná divočina. Na čáslavské umělce Podolští vyhráli vyrovnaný první poločas 4:3, ve druhé půli střílely branky už jenom Kobylky. Vedoucí tým čtvrté třídy porazily nakonec o pět branek.

Branky: Mužátko 2, Štoček 2, Švadlenka T. 2, Skala, Horký.

Sestava FC: Skokan - Jan Švadlenka, Šilha, Lukáš Toman, Jansa - Horký, Skala, Štoček, Frčka - Doubek, Mužátko. Střídali: Tomáš Švadlenka, Jakub Fejfar.

Zpět